Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tenném a legjobbat a kisfiunknak, ha költözünk, vagy ha szakítok az apjával?
"Megbeszéltük, hogy kizárólag baráti alapon, de találkozunk"
Magadnak is hazudsz. A francokat baráti alapon találkoztál vele.
🤡Kiakasztó vagy. Szemernyit nem ismered a hősszerelmes pincérkéd, de azért mert azzal fűzőget, hogy párkapcsolatban gondolkodik szét akarod szedni a családot. Miért nem válsz el a pincérkéd nélkül? Hát azért mert társfüggőségben szenvedsz mint megjegyezte a #18. Nem akarod egyedül nevelni a gyerkőcöt, pótapát keresgélsz, de persze arra nem számítasz, hogy a férfi egyáltalán nem veled képzeli el a jövőt és hiába is lenne veled egy darabig akkor sem jönnétek ki jól. Valószínű, hogy nem tudna benned megbízni mert megcsalás után lennél vele és a gyerkőc meg a férjed csak bonyodalmakat okozna.
Bár kétség nem fér hozzá, hogy kifejezetten szexre utazik. Szemtelen nagyon csak te mindenáron meg akarsz szabadulni a férjedtől szóval nem veszel róla tudomást.
Majd ha kidob téged mint a használt gumit a szemetesbe és a férjed szintén akkor írj ki ismét kérdést miért tették azt veled.🤡
Azóta is beszélünk, alapvetően Messengeren, vagy ha időm adódik rá, akkor felhívom, vagy ha megírom, hogy alkalmas, akkor ő hív, tehát nem a 3 órás beszélgetésünkre alapozok csak.
A férjemmel való kapcsolatunk megromlásában mindketten hibásak vagyunk, de ezt is kizárólag nekem rójátok fel. Aktuális példa: táborba ment a fiunk, mondtam neki, hogy anyukám úgyis szabadságon van, én is meg tudom oldani, hogy ne kelljen bemenjek, ő is vegyen ki szabadságot, anyu el tudja hozni-vinni a gyerekünket a táborból, úgyis ritkán van vele, mert messze laknak a szüleim, utazzunk el kettesben pár napra pihenni. Erre az volt a válasza, hogy nem, csak hármasban a fiunkkal. Meglepem a kedvenc különleges kajájával, minden nap teljesen ki van szolgálva még úgy is, hogy sokszor 10-12 órát dolgozom. Mégis úgy állítotok be, mintha minimum egy házisárkány lennék, akinek csak idegen pasikon jár az esze. Szerintetek nem lett volna 12 év alatt számtalan alkalmam megcsalni, nem volt még sosem olyan, hogy más pasi tette nekem a szépet? Dehogynem, nem is egyszer, mindet visszautasítottam, de ez most érzem, hogy teljesen más helyzet a pincérrel.
"Azóta is beszélünk, alapvetően Messengeren"
Egyre jobb. Férjed tud róla? Igen hamar meg fog dugni.
Ha nem jó kapcsolatod a férjeddel, akkor miért nem váltál el eddig? Előbb pót papát keresel?
A csóktól kezdődik a megcsalás a megállapodásotok alapján.
Nyilván a férjednek eszébe sem jutott az a verzió, hogy a háta mögött más pasival szervezed a közös életet míg a felesége vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!