Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel okoznék kevesebb fájdalmat a kisfiúnknak? Ha többet, vagy kevesebbet találkozna az apjával?
Apuka másfél hónapja itt hagyott bennünket, van egy 3 éves kisfiúnk, aki nagyon érzékeny lelkű volt már ezelőtt is, de most úgy érzem, szinte kezelhetetlenné vált, amióta elment az apja és telik az idő. Amikor eljön hozzá (heti 2x kb.), vagy ha a telefont kiveszi a kezemből, mikor az apja hív, akkor is azt kérdezi tőle: Apu miért mentél el? Miért nem jössz vissza? stb... amikor meg látja elmenni tőlünk, akkor meg: Apu ne menj el!! Illetve tőlem is milliószor kérdezi: Apu miért nem jön? Hol van? és sír...... :(((((
Szóval lelkileg teljesen kikészül (velem együtt) és az apja nem érti meg, hogy mit okoz a kisfiúnknak (is) ezzel a lépésével, meg van győződve, hogy én beszélem tele a Kicsi fejét ellene, pedig NEM!!!!
Mit tegyek? Engedjem, hogy jöjjön hozzá az apja, amikor akar, vagy inkább minél ritkábban találkozzanak, hogy hátha a Picinek is könnyebb lenne ha nem látja olyan gyakran???
Tudom jól, hogy az apjára is nagyon nagy szüksége lenne, de nem így!!!! :(((
A hát ha eltitlod attól biztos csak jobb lesz neki. LOL
Szerintem azt tenne neki a legjobbat ha VELED találkozna ritkábban ;)
Még véletlenül sem eltiltani akarom!!!! Ezt ne is írja többet senki!!
A Picinek a lelkét szeretném óvni!
Inkább akkor adjatok tanácsot, HOGYAN?????
Mert érzi rajtad, hogy te is szorongsz ezzel a témában kapcsolatban.
Idővel majd helyre rázódik, el kell mondani hogy az apja így is szereti attól, hogy nem lakik itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!