Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mivel okoznék kevesebb fájdalm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel okoznék kevesebb fájdalmat a kisfiúnknak? Ha többet, vagy kevesebbet találkozna az apjával?

Figyelt kérdés

Apuka másfél hónapja itt hagyott bennünket, van egy 3 éves kisfiúnk, aki nagyon érzékeny lelkű volt már ezelőtt is, de most úgy érzem, szinte kezelhetetlenné vált, amióta elment az apja és telik az idő. Amikor eljön hozzá (heti 2x kb.), vagy ha a telefont kiveszi a kezemből, mikor az apja hív, akkor is azt kérdezi tőle: Apu miért mentél el? Miért nem jössz vissza? stb... amikor meg látja elmenni tőlünk, akkor meg: Apu ne menj el!! Illetve tőlem is milliószor kérdezi: Apu miért nem jön? Hol van? és sír...... :(((((

Szóval lelkileg teljesen kikészül (velem együtt) és az apja nem érti meg, hogy mit okoz a kisfiúnknak (is) ezzel a lépésével, meg van győződve, hogy én beszélem tele a Kicsi fejét ellene, pedig NEM!!!!

Mit tegyek? Engedjem, hogy jöjjön hozzá az apja, amikor akar, vagy inkább minél ritkábban találkozzanak, hogy hátha a Picinek is könnyebb lenne ha nem látja olyan gyakran???

Tudom jól, hogy az apjára is nagyon nagy szüksége lenne, de nem így!!!! :(((

2012. nov. 2. 15:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Engedd az apát a gyerekhez amilyen gyakran csak lehet.
2012. nov. 2. 15:26
 2/28 anonim ***** válasza:
95%
ha apuka is igényli a kapcsolat tartást akkor mindenféle képpen akár napi rendszerességgel is találkozhatnának.
2012. nov. 2. 15:28
 3/28 anonim ***** válasza:
23%

A hát ha eltitlod attól biztos csak jobb lesz neki. LOL

Szerintem azt tenne neki a legjobbat ha VELED találkozna ritkábban ;)

2012. nov. 2. 15:29
 4/28 anonim ***** válasza:
49%
Mivel a gyerek láthatást nem korlátozhatód így értelmetlen a kérdés.
 5/28 A kérdező kommentje:
De a szívem szakad meg, hogy látom, mennyire szenved, hiányzik az apja és nem tudja ezt az egészet kezelni, és minden látogatás után csak rosszabb a helyzet!!
 6/28 A kérdező kommentje:

Még véletlenül sem eltiltani akarom!!!! Ezt ne is írja többet senki!!

A Picinek a lelkét szeretném óvni!

Inkább akkor adjatok tanácsot, HOGYAN?????

2012. nov. 2. 15:31
 7/28 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is az lenne a legjobb, ha engednéd, hogy gyakran látogassa az apa, és esetleg idővel lehet majd ritkítani. Viszont a legfontosabb az lenne, hogy beszélj az apával, mert nektek együtt kell megértetni a kisfiúval, hogy apának és anyának problémái vannak, de ettől még őt egyiktek sem szereti kevésbé. Semmiképp se beszéljetek előtte ellenségesen a másikkal/másikról, mert neki semmi köze a vitáitokhoz, csak éreztessétek vele mindketten, hogy szeretitek, és a gondjaitokat tartsátok távol tőle!
2012. nov. 2. 15:32
 8/28 anonim ***** válasza:
93%

Mert érzi rajtad, hogy te is szorongsz ezzel a témában kapcsolatban.

Idővel majd helyre rázódik, el kell mondani hogy az apja így is szereti attól, hogy nem lakik itt.

2012. nov. 2. 15:34
 9/28 A kérdező kommentje:
Sajnos még mi ketten sem tudtunk leülni beszélgetni, mióta elment, a kisfiúnknak pedig annyit mondtam, hogy az apukája már máshol lakik, semmi többet. De ezért meg én voltam "leszúrva", hogy ne mondjak ilyet, mondjam azt, hogy sokat dolgozik apu, azért nem marad nálunk és nem láthatja sűrűbben... Hiába mondtam, hogy nem szabad a kisfiúnknak hazudozni, nem jut el a tudatáig!!
2012. nov. 2. 15:46
 10/28 anonim ***** válasza:
43%
15:29 ha értelmeset nem tudsz írni akk.baromságot meg nem kéne azért mert szünet vam a suliban!erre ott a chat !tipli
2012. nov. 2. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!