Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Golfot nez ahelyett, hogy velem talalkozna, vagy miert nem lehet a ketto egyutt?

Figyelt kérdés

Tegnap irtam ki egy kerdest, hogy a barataom ( 2honapja vagyunk egyutt), nem igazan talalkozik velem. (pedig lenne lehetosegunk)

Tegnap pl mondta, hogy most hetvegen pentek szombat vasarnap EGESZ NAP golfot fog nezni a tv-ben, tehat magyarul engem nem hiv el a hetvegere, nem talalkozunk.

Pedig en csak hetvegen nem dolgozok, es mindig talalkzunk hetvegen. Igy a heten szerdan 1 orat talalkoztunk es annyi.

Szerintetek hagyjam a fenebe?

2012. szept. 27. 21:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Jaja...
2012. szept. 27. 21:42
 2/15 anonim ***** válasza:

Miért nem mész te át?

Kreativitás bammeg...

2012. szept. 27. 21:42
 3/15 anonim ***** válasza:

Én hagynám... ha neki a golf ennyivel fontosabb, akkor legyen kapcsolatban azzal!

Az én párom foci fan, nem lehet hozzászólni, ha meccs van, ezért nem is találkozunk, ha azt akar nézni, de ettől még egy fél napot rám tud szánni legalább.

2012. szept. 27. 21:43
 4/15 anonim ***** válasza:

Golf persze...:D láss már a dolgok mögé.

"golf" lyukra fog játszani.

2012. szept. 27. 21:44
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem, tenyleg golf lesz a tv-ben, amerikai kupa, o is golfozik, tehat megertem, hogy szereti, nem is az a baj, na de hogy full 3 napig azt nezze? Attol este meg miert ne aludhatnek ott. De nem hivott.
2012. szept. 27. 21:47
 6/15 anonim ***** válasza:
akkor meg kérdezd meg tőle, hogy melyik neki a fontosabb...
2012. szept. 27. 21:49
 7/15 anonim ***** válasza:
jaja, ilyenek a pasik, nem tudnak egyszerre több dolgot is csinálni, vagyis nem látnak a dolgok mögé sajnos... -.- mondd el neki, h ez így nem lesz jó, ha leszarja, akkor keress mást!
2012. szept. 27. 21:50
 8/15 anonim válasza:
lehet h. Ő neki sincs mindig randizós kedve... sztem nézzétek együtt a golfot :-)
2012. szept. 27. 21:52
 9/15 anonim ***** válasza:

Majd félévig ezt csinálták velem is,jaj most érettségi lesz és mindig tanult hétvégén,jaj most találkoztam a barátnőmmel,meg családi összejövetel volt és pihenni akarok egy ideig..most segíteni kell anyukámnak..

Ez így ment kb. 5 hónapon keresztül amire meguntam,hogy csak két hetente látom,komolyan elbeszélgettem vele és lett is egy szakítás belőle.Bánom,hogy elb.sztam egy félévet így utólag.Nem szerelmes beléd az biztos egyenlőre.Te nő vagy ráadásul,találsz hamar másikat. 18/F

2012. szept. 27. 21:55
 10/15 A kérdező kommentje:

En neznem vele a golfot , vagy addig netezek vagy valami, de a gond az, hogy nem is hivott el magahoz, szoval ott se legyek, mert golf van.

Ez esik szarul :(

Szerintetek ezt igy megmondjam?

2012. szept. 27. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!