Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Golfot nez ahelyett, hogy velem talalkozna, vagy miert nem lehet a ketto egyutt?
Tegnap irtam ki egy kerdest, hogy a barataom ( 2honapja vagyunk egyutt), nem igazan talalkozik velem. (pedig lenne lehetosegunk)
Tegnap pl mondta, hogy most hetvegen pentek szombat vasarnap EGESZ NAP golfot fog nezni a tv-ben, tehat magyarul engem nem hiv el a hetvegere, nem talalkozunk.
Pedig en csak hetvegen nem dolgozok, es mindig talalkzunk hetvegen. Igy a heten szerdan 1 orat talalkoztunk es annyi.
Szerintetek hagyjam a fenebe?
9.valaszolo,
ugy gondolod nem szerelmes belem?
Nem 9-es vagyok, de én úgy gondolom, hogy aki szerelmes, az talál megoldást/átmenetet a szenvedélye és a párja között. Én írtam, hogy a párom a fociért döglik, de sosem hanyagolt miatta. Amíg meccs van, addig én netezek, vagy megnézek gépen egy filmet, az is előfordul, hogy a szomszéd szobában tv-zek, de együtt vagyunk azért...
Én megkérdeztem volna, hogy akkor összefutni sem akar? Vagy hogy miért akadály ez... miért nem aludhatsz nála!? Ha hárít, akkor nem érdemli meg, hogy teperj utána!
Ma irt, hogy menjek el munka utan, ma nem tudok, igy holnap estere beszeltuk meg. Ha vasarnap kepes lenne megkerdezni, hogy mikor megyek haza, akkor tuti veget vetek ennek.
Koszi a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!