Kisfiunknak, aki 2,5 éves az egyik heréje kicsit nagyobb, fürdetésnél vettük észre. Betegség okozza?
Figyelt kérdés
Pár napja vettük észre fürdetéskor, hogy a kisfiú egyik heréje /jobb oldalon/ egy kicsit nagyobb/, nem fáj neki,más egyebet nem tapasztaltunk. Előtte hintázott és a kis hasát megnyomta, de azért sem sirt. Esetleg valakinek hasonló esete volt már?
Természetesen elvisszük orvoshoz!
2021. júl. 14. 12:20
1/5 anonim válasza:
Most lett nagyobb vagy eddig nem figyeltétek? Mint ahogy a nő melle is,nekik is nagyobb ez egyik heréjük
2/5 A kérdező kommentje:
Kb. 1 hete vettük észre! Inkább a fürdéskor, amikor a vizben ül. Hol kicsit jobban látszik,hogy pedig alig!
2021. júl. 14. 13:01
3/5 anonim válasza:
Ha megnyugtat inkább vidd el,de szerintem nincs baj vele
4/5 anonim válasza:
Átlagosan a bal nagyobb. Szóval szerintem mutasd meg a dokinak, nehogy herevízsérv legyen.
5/5 anonim válasza:
Ez lehet herevízsérv. Az én fiam is elmúlt 2,5 éves mire kiderült, hogy van neki. Előtte is volt csak nem lehetett észrevenni, aztán egy hasmenős betegség láthatóvá tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!