Terhesség után logós lett a melletek ? Sokat nőtt Terhesség alatt és utána nagyobb is maradt a mérete? A nemi szervetek idővel helyre állt vissza szűkült?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 18:03
1/5 anonim válasza:
Nem lett logos a mellem, bár logosabb, mint volt, de jól néz ki szerintem.
A nemi szervem sajnos nem jött teljesen helyre de nekem extra a helyzet mert proktologus is kezel. De már nem olyan gáz a helyzet.
2/5 anonim válasza:
Az enyém BMW logós lett. Férjemnek tetszik.
3/5 anonim válasza:
Hát én első 2 nél sokat híztam, a 75 b ből dinnye csöcsök lettek, mert úgy bedurrant, a kezem nem tudtam lecsukni. Hát mikor lement a súly, meg nem volt tej, kb mint 2 üres tejes zacskó.
Ha dagadt vagyok akkor nem vészes.
4/5 anonim válasza:
Elsö terhessegnél B ről D re nőtt azt kb C re vissza ment. Ez maradr is. 10 év múlva lett a kistesó. C ről D re nőtt és ez maradt is 3 éves lesz a fiam. Lógni annyira nem vészes de elég puha. Bár van rajtam a szülés előtti kg-hoz képest plusz 7 kg és ez a hízás a mellemre és a hasamra jött sajnos fel
5/5 anonim válasza:
Nem igazán lett logós. Én látom, hogy már nem pont olyan, mint előtte, de igazából teljesen rendben van. Kicsit nagyobb lett, régen B-s mellem volt, most C-D között (márkától függ, melyik a jó). De ilyenkor, amikor pusztulat meleg van, nem mindig veszek fel melltartót, és így is szépen áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!