Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rossz véleménnyel vagy ha...

Rossz véleménnyel vagy ha valakin nagyobb túlsúly maradt a terhesség után még hónapokkal is?

Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 15:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Nem. Aki adott már le 20kg-t életében, az nem lesz rossz véleménnyel, inkább segíteni akar benne. Eszem ágában nem lenne ítélkezni.
2015. jún. 30. 15:25
 2/16 anonim ***** válasza:
28%
Hónapokkal nem, de évekkel már furcsa. Nemrég találkoztam ismerős anyukával, egyszerre szültünk 12 éve. Évente 1-2 alkalommal látom, de évről évre kövérebb.
2015. jún. 30. 15:30
 3/16 anonim ***** válasza:
35%
Nekem inkább arról van rossz véleményem, aki 20-30 kg-t sezd fel a terhesség alatt - ez ugyanis nagyfou igénytelenségre vall.
2015. jún. 30. 15:31
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem, de én alapból túlsúlyos vagyok, úgyhogy vicces is lenne. :) Viszont nagyjából tudom, hogy a közvetlen környezetemben 70%-30% az arány akiket nem zavar-zavar.
2015. jún. 30. 15:35
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Pont le.arom, ki mennyit szed fel, úgy néz ki ahogy.

Ha ismerős és emlékszem régen milyen vékony volt úgy megpillantom h jól össze szedte magát. De amúgy nem izgat. Mindenki először a saját portáján sepregessen, utána ítélkezzen.

2015. jún. 30. 15:36
 6/16 anonim ***** válasza:
56%

Erről a témáról mindig anyósom mondata jut eszembe :)

Egyforma "magasak" vagyunk, 155 cm körül. Ő 100 kg, én 50 kg körül. A legfiatalabb gyereke is elmúlt 40.

Amikor terhes lettem, teljesen komoly arccal mondta, hogy akkor most már meg fogok hízni, mert a terhesség már csak ilyen (régi fotók alapján ő is a terhesség alatt hízott meg).

Hát, részben lett igaza, 3 kg feljött szülés után. De ez a saját lustaságom miatt, nem a szüléssel összefüggésben.

2015. jún. 30. 15:36
 7/16 anonim ***** válasza:
97%

Én ugyan vékonyabb típus vagyok, de soha nem láttam csúnyának a túlsúlyos embereket. (Ha viszont ez pecsétes, kinyúlt pólóval, és zsíros hajjal is párosul, akkor már elgondolkodom, hogy mi lehet a gond. Megjegyzem, ugyanez vékony anyukánál szintén probléma lenne.)

Inkább csak kicsit sajnálom, hogy neki nehezebb leadni, mint nekem. Egyébként mit tekintesz nagyobb túlsúlynak? Rajtam 10 kg már nagy lenne.

2015. jún. 30. 15:39
 8/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem, nem vagyok rossz véleménnyel. Ő szedte fel, hát cipelje. Nem nekem kell szerencsére ;
2015. jún. 30. 15:43
 9/16 anonim válasza:
Nem vagyok rossz véleménnyel. Nem mindenki olyan szerencsés testalkat. A kinyúlt bőrt a hasunkon nem tudjuk megváltoztatni, a teher cipelése miatt eldeformálódott bokákat, térdeket sem. Akinek túl keskeny volt a csípője és az a terhesség és a szülés kapcsán eltávolodtak a csontok és porcok, na azon sem lehet változtatni. Szülés után én megtapogattam magam és elképedve tapasztaltam meg ezeket a változásokat a testemen. De megérte, de csak a két szép kölyköm miatt. Jól sikerült két gyerek. Ők kárpótolnak a mosolyukkal, a szeretetükkel, a hülyeségeikkel. Mert nélkülem nem jöttek volna létre. :)
2015. jún. 30. 15:53
 10/16 anonim ***** válasza:
82%

Amíg nem panaszkodik, addig nem vagyok rossz véleménnyel. Az ő túlsúlya, az ő dolga. Nekem is volt túlsúlyom, igaz, nem 20kg, csak 8, de le akartam adni, le is adtam. Nem csodaszerekkel, sporttal és megfelelő táplálkozással.

Aki le akar fogyni, úgyis lefog.

De mikor valaki nekiáll siránkozni, hogy kövér, és a gyerekre vagy a pajzsmirigyére fogja, attól a falnak tudnék menni.. :D tenni bezzeg nem tesz ellene :)

2015. jún. 30. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!