Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Rossz véleménnyel vagy ha...

Rossz véleménnyel vagy ha valakin nagyobb túlsúly maradt a terhesség után még hónapokkal is?

Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 15:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

Én 30 kilót szedtem fel,és aki azt gondolja,hogy emiatt igénytelen vagyok,az javaslom mutasson magáról egy fotót,aztán eldönthetjük :) attól,hogy valaki vékony még lehet igénytelen is,meg ronda is...

173 cm vagyok,55 kg-ról kezdtem,85-el mentem szülni.Zavart persze,de nem tudtam mit tenni,alacsony volt a vércukrom,folyamatosan csipegetnem kellett,hogy ne ájuljak össze,szerintem ezért,de mindegy is.Nem volt könnyű leadni,de szépen lassan lement,olyan 1 éves korára volt még 10 kg felesleg rajtam,2 éves korára már teljesen lement minden.Most 53 kg vagyok,és soha életemben nem éreztem magam még ilyen jól a bőrömben mint most.Bár mikor a 6 hetes kontrolra mentem szülés után a dokim csodálkozva kiáltott fel,hogy: maga olyan mint ha nem is szült volna,mert hiába maradt rajtam súly,ezt ügyes öltözködéssel bárki palástolhatja,na meg létezik smink,egy kis frizura,esetemben kontaklencse,úghogy kikérem magamnak,hogy igénytelen lettem volna bármikor is.

És hogy a kérdésre válaszoljak: nem,nem vagyok rossz véleménnyel,ismerek 100 kilós anyukát is,aki tökéletesen elégedett magával,és ha ő az,akkor engem mit zavarjon.

2015. jún. 30. 17:15
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
Nem érdekel senkinek a súlya! Sokan attól szenvednek, hogy nem tudnak hízni, utálnak enni. De ha koszos a ruhája vagy feszül a három számmal kisebb ruha a hatalmas hasán, az azért tényleg csúnya. A 44-es ruha ugyanannyiba kerül, mint a 36-os. De az ő dolga, ettől nem alkotok véleményt a személyiségéről, mert nincs összefüggés.
2015. jún. 30. 18:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt vagy utána mondhatni természetes. Én mindig vékony voltam, első gyereknél a kórházból 3 kiló plusszal jöttem ki, 59 kilósan. Másodiknál jóval többet szedtem fel, nehezebben is adtam le, el is csodálkozom az akkori képeken. A harmadik terhesség ikrekkel volt, 2 éve, a szülés után 2 héttel vékonyabb voltam, mint szülés elött.

Szerintem nem ez az igénytelenség, hanem az, hogy valaki ÉVEKKEL a szülés után a túlsúlyát még mindig arra fogja, hogy mert ő szült.....

2015. jún. 30. 18:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Dehogy.. ez genetika és nem fogok magamból sem kiindulni. Lehet én meg egy másik nő ugyanolyan életmód mellett 10-20 kiló különbséggel végezzük, van ilyen is.
2015. jún. 30. 18:23
 15/16 anonim ***** válasza:
54%
Meg sem fordul ilyen a fejemben...de tényleg. Főleg,hogy jó magam is nyomom a 100-at. :D Ha engem és a férjemet nem zavarja,ne zavarjon már egy kívülállót. Amúgy már gimiben is 98 kilós voltam,így ismert meg a férjem anno. Már ez az 1-2 kiló ,,plusz,, meg se kottyan. :D :D
2015. jún. 30. 19:19
 16/16 anonim ***** válasza:

Eszembe sem jut ítélkezni.

Én duci kisgyerek voltam, akit emiatt megállás nélkül piszkáltak gyerekek-felnőttek. Tini koromban lefogytam, és azóta is tartom az 54-57 kilót. Az első terhességem alatt 10 kilót szedtem fel, és a szülés után két hónappal vékonyabb voltam, mint valaha életemben. Most a másodikkal sem hízok eszeveszetten, próbálok vigyázni is. De ha szülés után véletlenül rajtam is marad pár kiló - ismerve magamat - meg fogok szabadulni tőle. Akit zavar, úgyis leadja a plusz kilókat, akit meg nem, annak is miért szóljak bele a dolgába?

2015. júl. 1. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!