Van más megoldás vagy be kell áldoznom a nagyobb gyerekemet a kisebbért?
Szerintem a baby tv-től semmi baja sem lesz.
Ha megül a tv előtt több ideig is akkor tegyél be neki akár egy dvd-s mesét, vagy tölts le neki az internetről, és nézd vele együtt.
A barnázásra írt fel valamit a dokid? Pl. Duphaston?
Én a 27. hét óta fekszem, szerencsés vagyok, mert van segítségem, de nagyon elszomorít, hogy nem tudok úgy foglalkozni a kisfiammal (2 éves), mint előtte. Ettől függetlenül úgy gondolom, megéri vigyázni a picire, még ha ettől a nagyobb hátrányba is kerül, hiszen ha megszületik a kistesó, akkor sem lesz ez sokkal jobb... És az a pár hónap eltelik valahogy, cserébe viszont kap egy testvért egy egész életre. Ki tudja, ha valami baja lesz a kistesónak, utána mit hoz az élet, lehet-e még másik baba... A tévézés (főleg, ha neki való meséket néz) még nem a világvége szerintem. Az én kisfiam még nem néz tévét, de erősen gyanítom, hogy később a szoptatások alatt DVD-n fog mesét nézni, ha nem tudom máshogy lefoglalni arra az időre.
A kérdés is rosszul van megfogalmazva, ugyanis itt csak a hasadban lévő babát lehet feláldozni, neki az életébe kerül, ha nem vigyázol rá. A nagynak nem kerül az életébe, csak esetleg egy kis kellemetlenséget okoz neki. Ezt átgondolva szerintem normális értékrenddel rendelkező anyukának nem kérdés a dolog.
Le leszek pontozva, tudom, nem zavar, ugyhogy csak nyugodtan. Én nem vállalnék be újabb babát egy babát úgy, hogy számomra nem elfogadható az a helyzet, hogy esetlegesen feküdnöm kell miatta, vagy kisebb áldozatokat meghozni az érdekében.
Hogy vagytok, mi van veletek azóta?
3-as válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!