Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szenved ettől más is? Szoptatá...

Szenved ettől más is? Szoptatás/terhesség után nagyobb lett a mellem, mint korábban.

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tehetnék, mert már nem szoptatok, viszont melltartóból már az eredetihez képest 3 betű mérettel nagyobbat kell használnom (85D-ről 85G), mint szülés előtt. Fog ez még változni??? :( Jó lenne, mert már a hátam is kezd fájni.
2010. szept. 26. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ugyanilyen problemam van es masokat is ismerek hasonlo helyzetben, akiknek nem valtozott vissza. Nem tudom, hogy van-e tulsulyod, mert esetleg fogyas altal tudnal valamennyit valtoztatni rajta, a mellbol alt. gyorsan lemegy. Nekem azert rossz, mert a babam anno 2 evig szopott, de csak egyik mellbol fogadta el, a masikat mindig elutasitotta, igy nekem az egyik mellem joval nagyobb, mint a masik...nem tudok melltartot venni, amibol ki ne esne az egyik.
2010. szept. 27. 07:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna sajnos :((( Ugyan ekkora méretekkel rendelkezem. Fogytam már 10 kiló még legalább ennyit szeretnék, de a mellem sajna nem lett kisebb. Hiába a torna meg a diéta. Nekem is fáj mindenem, de legnagyobb gond a ruhavásárlás. Én csak 2 hónapig szoptattam, ennek már 2 éve, de sajna a méret változatlan. Kés alá viszont biztosan nem fekszem. Én is tanácstalan vagyok....
2010. szept. 27. 15:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csajok és hol találtok megfelelő melltartót, ami nem olyan, mint nagyanyáink hordtak?????
2010. szept. 30. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!