Ti milyen melltartót hordtok/hordtatok terhesség alatt? (nagyobb mellekkel főleg)
Legszívesebben semmit sem viselnék,annyira idegesít.:( Úgy érzem,megfulladok tőle.
Egyelőre a méretet növeltem,ami talán kitart a terhesség végéig és majd egy szoptatósat veszek,ha megszületett a baba.Addig még tutira változik,nekem is van többféle régről,ami most vagy túl nagy vagy túl kicsi.
Terhesség alatt és szoptatáskor is ugyanazokat hordtam, mint előtte.
Nekem megduzzadt ugyan, de nem nőtt a mérete szerencsére. Nem is lett volna hova nőnie, hiszen eleve hatalmasak :)))
Én is utálom. XXL-es sportmelltartót vettem a C&A-ban, és bevagdostam az oldalait. Az a bajom minden más melltartóval, hogy A/B kosár kellene, de a 95-ös méretrehiába van ráírva, hogy A kosaras, hatalmas a kosár mégis, ami rajta van....
Ha találsz kényelmes szpotatósat, akkor hordhatod, persze.
A sportmelltartó azért is jó, mert nyúlik, úgyhogy a hirtelen méretváltozást is könnyebben követi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!