Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel tenném a legjobbat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tenném a legjobbat a kisfiunknak, ha költözünk, vagy ha szakítok az apjával?

Figyelt kérdés
6 éve megismertem egy pincért, aki elsőre nagyon rokonszenves volt. Az ételek is nagyon finomak voltak, így a kollégáimmal többször oda ültünk be ebédelni/vacsorázni. Éreztem, hogy ennek nem lesz jó vége, egyre többet bókolt, sokat beszélgettünk, így direkt nem mentem már arra a helyre, nem akartam bonyodalmakat magamnak. Most nyílt a nyár elején egy új étterem, ahova beültem enni. Legnagyobb meglepetésemre ő volt az egyik pincér ott, 6 év elteltével ismét megláttuk egymást. Azonnal odajött hozzám, megkérdezte, hogy miújság velem, majd fizetés után mondta, hogy de örül, hogy látott, sosem voltam neki közömbös, nem lenne-e kedvem találkozni vele munka után. Megbeszéltük, hogy kizárólag baráti alapon, de találkozunk. Durván 3 órát végigbeszéltünk (férjem úgy tudta, hogy túlóráznom kell), elmondhatatlanul jól éreztem vele magam, ráadásul a végén jó hosszan megölelt, csók miattam nem volt, nem akarom megcsalni a férjem. Van egy 9 éves fiunk, akiben egy világ dőlne össze, ha mi szétmennénk az apjával. Neki mindketten a legjobbat akarjuk, az ő érdekei az elsődlegesek. A férjem remek apa, nála jobbat tényleg nem is kívánhatnék, de a kapcsolatunk érzelmi részén lenne mit dolgozni. Igazság szerint a pincérhez sokkalta jobban vonzódom, de nem akarok semmit felégetni magam körül. 2 megoldáson tipródom: elköltözni innen, hogy ne is lássam többet a pincért, bár biztosan akkor is sokat gondolnék rá, a másik, hogy őt választom, a férjemmel pontot teszünk a kapcsolatunkra. Utóbbi esetben rettegek attól, hogy a fiunk sérülne, ezért csak akkor tenném ezt, ha tényleg tudunk baráti viszonyban maradni, szomszédos környékre költözni, hogy bármikor jöhessen-mehessen a gyerekünk ide vagy oda, az őt érintő eseményeken pedig közösen részt venni.
aug. 23. 15:30
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom miért túráztatod magad komolyan. A pincérke csak b@szni akar, egyáltalán nem akar a párod lenni. Döntsd el, hogy b@szol vele, vagy a férjeddel próbálod helyrehozni a házasságot.
aug. 23. 15:39
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, a költözés nem oldja meg a kapcsolati problémáidat. Másrészt ez egy olyan fellángolás, ami még semmi biztosat nem jelent.

Én nem mennék az étterembe többet, másikat választanék és megpróbálnám a férjemmel megoldani. Ha az nem ment, akkor pincérünk gyanítom továbbra is fellelhető lesz, ha 6 év után is nyitott lenne, akkor plusz egy év már igazán bakfitty.

aug. 23. 15:43
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
A pincér csak elvinne egy/pár körre. Nem zavarja, hogy férjnél vagy és gyermeked is van. Nyugodtan rád mászott volna első találka alatt! Még csak meg sem játssza magát, látja, hogy könnyű téged megketyinteni. És te ilyen alak miatt veszélyeztetnéd a jó, békés családi életed? Miért nem mentek el a férjeddel párterápiára, vagy randikra? Miért a harmadik személyben keresed a boldogságot? Rá fogsz fázni ha még egyszer elmész utána, vagy talizgatsz vele.
aug. 23. 15:47
 4/30 A kérdező kommentje:

Nem csak szexelni akar velem, többek közt erről is beszélgettünk. 2 éve vált el, azóta voltak kalandjai, de már komoly kapcsolatot keres, meg alar ismét állapodni. Éreztem rajta, hogy valóban így gondolja, nem csak üres szavak.

Ha költözünk, úgy gondolom a megszokott környezetből való kiszakadás is sokat segítene, de természetesen dolgoznánk a kapcsolatunk javításán is.

aug. 23. 15:49
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Nevetséges vagy!

Tudja, hogy férjnél vagy, anya vagy és bár kijelentette, hogy komoly kapcsolatot akar mégis nyugodtan lenne szerető ugyanis csak meg akar kefélni!

Ha komolyan venne téged egyáltalán nem akart volna lesmárolni és kijelentette volna hogy addig míg nem adod be a válást addig ne keresd, nem lesz szerető!

Te tényleg ennyire naiv, buta vagy, vagy segít benne valaki?

aug. 23. 15:52
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld rendbehozni a kapcsolatotokat! Ha váltál, csak akkor találkozz a pincérrel, lesz ami lesz alapon, de gyanítom, ez fellángolás nálad! Tetszik az egodnak, hogy tetszel valakinek, egyébként meg a pincérkének lehet nem is kellenél gyerekestől, szóval én nem borítanék egy házasságot csupán a pincér miatt. Csak ne csodálkozz, ha elhagyod a férjed, azt évek múlva sírsz, hogy eldobtam pedig nem kellett volna.
aug. 23. 15:53
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire viszket? Akkor menj és hagyj dugjon szét! Majd ha kiderül és kidob a férjed akkor meg sírj. 🤷
aug. 23. 15:54
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak képesek bármit mondani, hogy a bugyit levegyék rólad, te hány éves vagy, komolyan? Ezek után azt mondom, válj el nyugodtan, a férjed jobbat érdemel nálad!
aug. 23. 15:55
 9/30 A kérdező kommentje:
Pont fordítva, én jelentettem ki, hogy nem lehet köztünk semmi, ameddig nem szakítunk a férjemmel. Elmondtam neki, hogy nagyon felkavart érzelmileg, szimpatikus, de idő kell ahhoz, hogy megalapozott döntést hozzak. Erre azt mondta, hogy maximálisan megért, elnézést kér, ha túlzottan rámenős volt. Szerinted, ha csak a szex érdekelné, akkor ennyire tiszteletben tartana? Nem inkább keresne bárki mást, akivel még aznap szexelhet? (Nagyon sármos pasi, nem lenne nehéz dolga.)
aug. 23. 15:57
 10/30 A kérdező kommentje:
35 évesen már van elég tapasztalatom ahhoz, hogy el tudjam különíteni a bugyiba való bejutás miatti kedvességet az őszinte, hátsó szándék nélküli, belülről jövő kedvességtől. Nem tudom pár mondatban összefoglalni, de a hosszú beszélgetésünk alatt lejött,hogy emberileg is nagyon rendben van, olyan értékei,hozzáállása van, ami ritka a mai világban.
aug. 23. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!