Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel tenném a legjobbat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tenném a legjobbat a kisfiunknak, ha költözünk, vagy ha szakítok az apjával?

Figyelt kérdés
6 éve megismertem egy pincért, aki elsőre nagyon rokonszenves volt. Az ételek is nagyon finomak voltak, így a kollégáimmal többször oda ültünk be ebédelni/vacsorázni. Éreztem, hogy ennek nem lesz jó vége, egyre többet bókolt, sokat beszélgettünk, így direkt nem mentem már arra a helyre, nem akartam bonyodalmakat magamnak. Most nyílt a nyár elején egy új étterem, ahova beültem enni. Legnagyobb meglepetésemre ő volt az egyik pincér ott, 6 év elteltével ismét megláttuk egymást. Azonnal odajött hozzám, megkérdezte, hogy miújság velem, majd fizetés után mondta, hogy de örül, hogy látott, sosem voltam neki közömbös, nem lenne-e kedvem találkozni vele munka után. Megbeszéltük, hogy kizárólag baráti alapon, de találkozunk. Durván 3 órát végigbeszéltünk (férjem úgy tudta, hogy túlóráznom kell), elmondhatatlanul jól éreztem vele magam, ráadásul a végén jó hosszan megölelt, csók miattam nem volt, nem akarom megcsalni a férjem. Van egy 9 éves fiunk, akiben egy világ dőlne össze, ha mi szétmennénk az apjával. Neki mindketten a legjobbat akarjuk, az ő érdekei az elsődlegesek. A férjem remek apa, nála jobbat tényleg nem is kívánhatnék, de a kapcsolatunk érzelmi részén lenne mit dolgozni. Igazság szerint a pincérhez sokkalta jobban vonzódom, de nem akarok semmit felégetni magam körül. 2 megoldáson tipródom: elköltözni innen, hogy ne is lássam többet a pincért, bár biztosan akkor is sokat gondolnék rá, a másik, hogy őt választom, a férjemmel pontot teszünk a kapcsolatunkra. Utóbbi esetben rettegek attól, hogy a fiunk sérülne, ezért csak akkor tenném ezt, ha tényleg tudunk baráti viszonyban maradni, szomszédos környékre költözni, hogy bármikor jöhessen-mehessen a gyerekünk ide vagy oda, az őt érintő eseményeken pedig közösen részt venni.
aug. 23. 15:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
97%

Épp ellenkezőleg? Anyád borogasson téged! Nem te észkombájn ha komolyan gondolná veled akkor nem akart volna lesmárolni!

Behúzta a kéziféket, de tudja, hogy hamarosan szétrakod neki hiszen olyan sötét vagy mint az éjszaka.

Ja, valószínűleg csengetnek alulról neked és ahelyett, hogy a házasságodon dolgoznál inkább "randira" mész. Azonnal téma a szerelmi élet, a kalandok és rögtön ott helyben elintézett volna, de persze "ő kapcsolatban akar veled lenni".

Szexkapcsolatban, szeretői viszonyban. A gyereked meg aztán végképp nem venné a nyakába!

De tessék csald meg még jobban a férjed, majd rájössz, hogy nem érte meg!

aug. 23. 16:02
 12/30 A kérdező kommentje:
Rengeteg téves feltételezés van a kommentedben. Egyr3szt tipródom, nem döntöttem még, de ha őt választom, akkor sem az lesz a legelső dolgom, hogy szexeljek vele. Én hoztam fel, hogy hogy alakult az elmúlt pár éve kapcsolat terén, miért vált el. Pont amiatt, mert az exneje meddő, belefáradtak a próbálkozásba,sikertelen lombikokba. Minden vágya, hogy gyereke legyen, imádja a gyerekeket. A férjem nem csaltam meg, megegyezésünk alapján az a csóknál kezdődik, ami nem történt meg.
aug. 23. 16:12
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Látod-látod, elmondtuk a véleményünket, hogy meg akar fektetni, de te véded! Plussz el is döntötted, jaj ez a fickó téged akar, stb. Akkor minek is kérdeztél? Mondani én is tudok bármit, szóval, ha még tapasztalatlan kislány lennél, megérteném, naív vagy,de családanya létedre, nőként mondom, szégyen, amit művelsz! Amit még nem említett senki, és ebből is rájöhetnél, csak egy körre kellesz, oké, hosszútávra, mert ugye te ezt hiszed. Igen, hosszútávra szeretőnek! Szóval melyik ismeretlen ember képes 3 óra beszélgetés alatt eldönteni, ő veled akar élni? Hát egy se, ő csak azt mondja, amit hallani akarsz! Gyere össze nyugodtan a pincérkéddel, de én a férjed helyébe már holnap azt mondanám, pakolhatsz!
aug. 23. 16:16
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi volna a legjobb? Ha szépen összepakolsz és egyedül odacuccolsz a "hercegedhez" és szülsz egy gyereket neki, a fiad meg had nevelje csak az apja, te meg majd látogatod!
aug. 23. 16:31
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Rohadt nagy K vagy és pórul fogsz járni. Neked nem eléggé jól dug a fiad apja szóval a pincérke jó lesz rá. Majd nehogy önző legyen aztán csak magára gondoljon és még a férjed is tudatja, hogy mekkora K vagy.😄😄
aug. 23. 16:39
 16/30 A kérdező kommentje:

Szeretőnek? Sosem lennék ennyire megalázó helyzetben boldog. Évekkel ezelőtt a főnököm felajánlotta, hogy megemeli a fizetésem, ha orálisan kielégítem, amit a feleségétől nem kap meg. Tudod mi volt rá a válaszom? Másnap felmondtam, ma sem tennék másként.

Felelőséggel tartozom a gyerekem iránt, ha a pincér mellett teszem le a voksom, akkor sem fogok vele azonnal összeköltözni, 1 éven belül szülni neki, a fiamat pedig nincs olyan ember, akiért elhagynám.

12 éve egyetlen férfival feküdtem le, a férjemmel, nem hiszem, hogy a qrvaság itt kezdődik. Mindenkinek jólesnek a dicsérő, kedves szavak,bókok.

aug. 23. 16:48
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Menj már, ölelgetett téged és érzelmileg szanaszét csalod a férjed. Fogsz még te vele találkozni és igen le fog fektetni mert nne bírsz magaddal. Ha tudnál magadnak parancsolni nem találkoztál volna vele, nem hazudtál volna a túlóráról és végképp nem lett volna téma, hogy komolya párkapcsolatban lenne veled. Egyszerűen unod a férjed, egyáltalán nem tiszteled és egyedül a gyerek miatt vagy vele. Már rég el kellett volna válni ha nem szereted, nem becsülöd meg. De te nem fogsz inkább megcsalod fizikailag is. Ha nem a pincérrel akkor majd mással/másokkal. K vagy!
aug. 23. 17:02
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

El kéne válni. A kisfiad miatt nem éri meg házasságban maradni. Látogathatja az apja, lehet nála stb. Annak nincs értelme, hogy ő miatta vele maradsz aztán hűtlenkedsz boldog-boldogtalannal. Ebből tényleg az lesz, hogy vagy a pincér visz vagy más férfiak.

Kevés neked a házastársad, még egy kicsit sem szereted.

Azt akarod, hogy a kisfiad tudomására jusson a jövőben, hogy félreléptél és tönkretedd az ő idealizált képét rólad?

Ugyanolyan legyen mint te vagy?

Mellesleg kapcsolatfüggő is vagy. Nyilván csak akkor hagynád el a párod ha más férfi rögtön vinne magához, biztos lennél abban, hogy téged akar és elfogadja a kisfiad.

De az biztos minthogy ma péntek van, hogy valamilyen férfi vinni fog téged.

A véredben folyik a r!banckodás.

6 éve kezdted az egészet vele és most folytatod.

Jól írták előttem.

Te még anyának se vagy való igazság szerint ha nem bánod, hogy milyen példát mutatsz neki. Feleségként nulla.

Szeretőként se lehetsz valami jó, tuti megunna téged egykettőre.

aug. 23. 17:27
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Vihar a biliben. Te már a közös jövőt tervezed, mikor csók sem volt.

Nem is ismered. Szerelmes ennyi miatt nem lehetsz. Max. szimpatikus és vonzódsz hozzá. Majd elmúlik.

Menjetek másik étterembe és felejtsd el.

aug. 23. 17:52
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

"Felelőséggel tartozom a gyerekem iránt, ha a pincér mellett teszem le a voksom, "

Na de miből veszed, hogy ő is le akarja tenni melletted a voksát? Egy pár órás beszélgetésből? Húbammeg!

aug. 23. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!