Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel tenném a legjobbat a kisfiunknak, ha költözünk, vagy ha szakítok az apjával?
Épp ellenkezőleg? Anyád borogasson téged! Nem te észkombájn ha komolyan gondolná veled akkor nem akart volna lesmárolni!
Behúzta a kéziféket, de tudja, hogy hamarosan szétrakod neki hiszen olyan sötét vagy mint az éjszaka.
Ja, valószínűleg csengetnek alulról neked és ahelyett, hogy a házasságodon dolgoznál inkább "randira" mész. Azonnal téma a szerelmi élet, a kalandok és rögtön ott helyben elintézett volna, de persze "ő kapcsolatban akar veled lenni".
Szexkapcsolatban, szeretői viszonyban. A gyereked meg aztán végképp nem venné a nyakába!
De tessék csald meg még jobban a férjed, majd rájössz, hogy nem érte meg!
Szeretőnek? Sosem lennék ennyire megalázó helyzetben boldog. Évekkel ezelőtt a főnököm felajánlotta, hogy megemeli a fizetésem, ha orálisan kielégítem, amit a feleségétől nem kap meg. Tudod mi volt rá a válaszom? Másnap felmondtam, ma sem tennék másként.
Felelőséggel tartozom a gyerekem iránt, ha a pincér mellett teszem le a voksom, akkor sem fogok vele azonnal összeköltözni, 1 éven belül szülni neki, a fiamat pedig nincs olyan ember, akiért elhagynám.
12 éve egyetlen férfival feküdtem le, a férjemmel, nem hiszem, hogy a qrvaság itt kezdődik. Mindenkinek jólesnek a dicsérő, kedves szavak,bókok.
El kéne válni. A kisfiad miatt nem éri meg házasságban maradni. Látogathatja az apja, lehet nála stb. Annak nincs értelme, hogy ő miatta vele maradsz aztán hűtlenkedsz boldog-boldogtalannal. Ebből tényleg az lesz, hogy vagy a pincér visz vagy más férfiak.
Kevés neked a házastársad, még egy kicsit sem szereted.
Azt akarod, hogy a kisfiad tudomására jusson a jövőben, hogy félreléptél és tönkretedd az ő idealizált képét rólad?
Ugyanolyan legyen mint te vagy?
Mellesleg kapcsolatfüggő is vagy. Nyilván csak akkor hagynád el a párod ha más férfi rögtön vinne magához, biztos lennél abban, hogy téged akar és elfogadja a kisfiad.
De az biztos minthogy ma péntek van, hogy valamilyen férfi vinni fog téged.
A véredben folyik a r!banckodás.
6 éve kezdted az egészet vele és most folytatod.
Jól írták előttem.
Te még anyának se vagy való igazság szerint ha nem bánod, hogy milyen példát mutatsz neki. Feleségként nulla.
Szeretőként se lehetsz valami jó, tuti megunna téged egykettőre.
Vihar a biliben. Te már a közös jövőt tervezed, mikor csók sem volt.
Nem is ismered. Szerelmes ennyi miatt nem lehetsz. Max. szimpatikus és vonzódsz hozzá. Majd elmúlik.
Menjetek másik étterembe és felejtsd el.
"Felelőséggel tartozom a gyerekem iránt, ha a pincér mellett teszem le a voksom, "
Na de miből veszed, hogy ő is le akarja tenni melletted a voksát? Egy pár órás beszélgetésből? Húbammeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!