Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ágyban eltérőek a prefereciáink. Meddig működhet így a kapcsolat? Van okom aggódni?
Az van, hogy a barátnőm durvábban is szereti a szexet, igényelné néha az ilyesmit. Engem viszont kiráz a hideg attól, hogy fájdalmat okozzak neki, megalázzam, stb. Próbáltam, de nekem ez nagyon lelombozó. Egyszerűen nem jön az, hogy ott az édes, szexi barátnőm és pofonverjem például, pedig tudom, hogy őt ez izgatja. Azzal nincs bajom, hogy kötözzem meg, húzzam a haját, esetleg el is fenekelem (annyira, hogy annak másnap ne legyen nyoma), meg ilyesmik, csak ő ennél többet szeretne néha. Én meg nem szeretném, hogy például sírjon, pedig ő azt mondja, hogy amúgy ő olyankor is élvezi, ha valami nem jó, akkor úgyis ott a biztonsági szó.
Néha, ha rákérdezem, akkor mondja, hogy neki amúgy néha, ritkán jól esne egy-egy durvább menet, hiányzik neki. Meg azt is szokta mondani, hogy azok az exei, akivel működött az ilyesmi az ágyban, azokkal mindig megszívta, mert idővel nem csak a hálószobában viselkedtek így vele, hanem azon kívül is, kéretlenül. Szóval azt mondja a barátnőm, hogy mellettem amúgy biztonságban érzi magát.
Ha kérdezem, akkor azt mondja, hogy amúgy nem érzi magát kielégítetlennek, neki jó velem a szex (meg ezt is látom rajtad), van más izgalom, ami nem az, hogy fizikailag fájdalmat okozok neki.
Csak tudom, hogy így is van egy minimális hiányérzete, és félek, hogy ez valamikor gond lesz. Jelenleg két és fél éve együtt vagyunk, másfél éve együtt élünk, nincsenek komoly vitáink, jól kijövünk, járunk randizni. Csak félek, hogy rámun így, hogy van valami, amit nem tudok neki megadni.
#11 Én nem igazán látom, hogy miért kéne pszichológushoz mennie. Az, hogy nekem nem jön be pár vágya, az egy dolog. Mármint a korábbi kapcsolataból, amint megoldható volt, lelépett, amikor már ágyon kívülre terjedt a dolog, kéretlenül. Nekem az tűnne gondnak, ha ez nem így lenne nála.
Azt megmagyarázhatnád, hogy külső szemlélőként miért merült fel benned az, hogy én csalnám meg őt...
#12 Azért merül fel a kérdés bennem, mert néha most is szóba jön, hogy amúgy néha csinálhatnék bizonyos durvább dolgokat vele. Nem tudom, hogy mennyire kéne aggódnom azon, hogy látszólag is és az elmondása alapján is jó úgy, ahogy egyébként csináljuk, de néha jól esne neki egy kis durvulás is.
Azért írtam a pszichológust mert abnormális amit szeretne. Őt valószínűleg valamilyen trauma kísérti. Legyen az rossz családi körülmények (nem kell, hogy bántalmazás, elég csak a nemtörődömség két szülő között, vagy, hogy az egyik szülő nem adott neki elég szeretetet), rossz tini kapcsolat, iskolai nehézségek, gúnyolódások. Nem biztos, hogy valamelyik exe miatt ment bele a szub szerepbe.
Ha valakinek nem elég a seggrepacsi, hajhúzás normális keretek között, szeretné ha jól felpofoznák, leköpnék, vagy fuldokolna, hányinger keringetné orális szex közben, szeretné, hogy megkorbácsolja a másik, megkötözze, fájdalmasan történjen a szex az nincs jól.
Megmondta neked, hogy a biztonsági szó lenne köztetek.
BDSM-t akar.
A legtöbb fétises ember lelkileg sérült.
Te azért csalhatod meg mert hiába leszel hozzá jó, hiába is vered össze BDSM alatt az nem belülről jönne és olyan belső feszültségeket okozhat, hogy félreléphetsz bosszúból, hirtelen bekattanhat.
Ő meg azért mert nem vagy neki eléggé jó.
Nemhiába emlegeti, hogy alázd szét.
"Meg azt is szokta mondani, hogy azok az exei, akivel működött az ilyesmi az ágyban, azokkal mindig megszívta, mert idővel nem csak a hálószobában viselkedtek így vele, hanem azon kívül is, kéretlenül. Szóval azt mondja a barátnőm, hogy mellettem amúgy biztonságban érzi magát."
A csajodnak szakemberre van szüksége :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!