Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, hosszabb kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hosszabb kapcsolatban hogyan kezelitek a párotok változásait?

Figyelt kérdés

Itt most nem hízás-fogyás, várandósság, stb. témára gondolok.

Hanem mondjuk drasztikusabban változik a haja. Átalakul az öltözködési stílusa, nagyon másmilyen körmöt csináltat magának, új szemüvege van, stb stb.

Ugyan úgy vonzónak találjátok utána? Ad a véleményetekre, egyáltalán megkérdezi? Vagy csak hazajön, hogy pl 15cm-t vágtatott a hajából?

aug. 8. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted elfogadod, hogy rövidebb lett a haja.
aug. 8. 10:39
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a köröm/szemüveg téma semmi, de egy drasztikus hajváltoztatás nagyon meg tudja változtatni egy ember külsejét. Simán lehet, hogy ettől kevésbé vagy épp jobban vonzónak találja a párját.
aug. 8. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én páromnak rossz a szeme, hamarosan szemüveg kell majd neki. Más lesz szemüvegben, de biztos, hogy abban is vonzónak találom majd. Úgyhogy nem félek ezektől.
aug. 8. 11:42
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Azért az a férfi, aki ilyen apróságok után nem vonzódik a partneréhez, kétséges, hogy valaha igazán kívánta.
aug. 8. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem férfi válogatja. Van, akinek spécibb ízlése van, van, akinek bizonyos határokon belül mindegy, van, aki észre sem veszi, van, aki csak a megszokott elvesztésétől fél... nekem exem pl. olyan volt... kicsit vágattam a hajamból meg vágattam frufrut, kb. egy hétig próbálta elfésülni a frufrut, mert "hát nem olyannak ismert meg"... aztán megszokta és el is felejtette, hogy anno mennyire ágált ellene :D. Mostaninak tetszem hosszú hajjal, de amikor beszéltük, hogy megyünk fodrászhoz, kb. annyit mondott, hogy kopasz ne legyen, a többi mindegy :D.
aug. 8. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Én szeretem a változatosságot, úgyhogy nekem bejön az ilyesmi. Feleségem haja alapból barnás, de volt már szőke és vörös is, hosszú, rövid, stb.

Öltözködésben is vannak nagyobb változások, bár ez inkább a divathoz köthető.

Talán a legdrasztikusabb dolog a tetoválás volt, mert az ugye maradandó, de az is bejött végül.

aug. 8. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:
#4 én nőként is kevésbé látom vonzónak az aktuális pasimat bozontos hajjal, mint hajnyírás után. Pedig ott csak 1-2 cm különbségről beszélünk, mégis óriási különbséget jelent. Most akkor képzeld el, ha egy nő vált frizurát és lesz szőkéből fekete, vagy hátközépig érőből vállig érő hajú. Nagyon sokat változtat egy ember külsején, és rendesen el is csúfíthat. Miért hihetetlen, hogy ez befolyásolja a vonzalmat is.
aug. 8. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:
52%

Tizenéve vagyok házas, a feleségemnek havonta más stílusú és színű körme van. Általában tetszik. Ha nem, azt is megmondom. A hajára baromi kényes, szóval abból sosem vágatna drasztikusan, emiatt nem kell félnem. :D de évekig szőke volt, újabban barna. Furcsa volt egy hétig de megszoktam és jól áll neki ez is.

Ruhavásárlásnál ki szokta kérni a véleményem, de igazából majdnem minden jól áll neki, jó a stílusa.

Szóval mindig bizonyos hatàrokon belül mozog, drasztikusan sosem változtat semmit szerencsére. Ha levágatná a haját rövidre (amit sosem tenne meg), annak pl nem örülnék. :D

aug. 8. 19:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!