Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek is élő szokott forduln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is élő szokott fordulni, hogy pàrkapcsolatban éltek és mégis belezúgtok valaki màsba?

Figyelt kérdés

Eddig viszonylag boldog pàrkapcsolatom volt már 4 éve, én fülig szerelmes voltam, de a pàrom elég nehéz eset és kicsit leépítette a szeretetem azzal, hogy nem becsüli meg az érte tett erőfeszítéseimet. Elfogadtam, mert szeretem. De közben valaki, akivel naponta összefutok már évek óta rengeteg aranyos dolgot megtesz nekem, kérés nélkül, csak hogy jókedvűnek lásson... Mindig próbàltam elhessegetni gondolatot, hogy többet szeretne, meg hát én nagyon hűséges típus vagyok. De mostanában azt kezdtem el észre venni,hogy folyton ő van a fejemben, az ő mosolyàtól olvadok el, az ő tàrsasàgàt keresném... De direkt elkerülöm.

Hogy lehet túllenni ezen az érzésen?

aug. 7. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Úgy kérdező kérlek szépen, hogy végre kirakod a haszontalan párod aki csak azért van veled, hogy ne legyen egyedül és persze a kényelem és szex gyanánt. Aztán elkezdesz ismerkedni a másikkal, vagy inkább békén hagyod őt is örökre mert baromira nem értékeled önmagad és lehet, hogy igazából semmit se érzel a másik iránt SEM mint a párod iránt hanem csak te IS kapcsolatfüggő vagy. Inkább magadba kéne invesztálni, ki kéne heverni a kapcsolatot teljesen és csak aztán ismerkedni.
aug. 7. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem mert szeretem a párom és ő is mindent amit tud lehetséges viszonozza, önmagától adja.

De ha úgy lennék mint te és valóban szeretném a párom akkor nem csalnám érzelmileg mint te csinálod hanem szakítanék vele!

Akibe annyira "bele vagy zúgva" csak egósimogatás miatt jó neked és ő csak kufirc miatt olyan kedves, odaadó veled!

Nyilván hogyha teljesen oda meg vissza lenne érted akkor már megmondta volna és kijelentette volna, hogy csakis akkor hajlandó veled találkozni ha pontot teszel a meglévő kapcsolatod végére. Ultimátumot adott volna neked.

Viszont mivelhogy csak reszelés miatt nyalt be neked így nem érdekli, hogy veled legyen párkapcsolatban és a megcsalás sem zavarja.

Ha van egy kis gerinc, emberi méltóság benned akkor mindkettővel stoppolod a kapcsolattartást és végre egy kis önbecsülést gyakorolsz hogy ha netán össze ismerkedsz mással szakítás után akkor ne használjon ki ő sem mint ez a kettő díszpinty műveli...

aug. 7. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

99,99%, hogy a szóban forgó harmadik személy és a drága partnered se tud téged boldoggá tenni és legvégül a két szék közül a padlón kötsz ki.

100%, hogy hiába járnál a harmadik személlyel nem működne a dolog ugyanis nem tudnál általa segíteni azon, hogy durván társfüggőségben szenvedsz mint írták előttem.

Bármelyikkel is maradsz nem fog téged kielégíteni lelki, vagy érzelmi szinten.

aug. 7. 16:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha beletudnék zúgni vagy felkeltené más az érdeklődésem akkor valami nem lenne rendben a kapcsolatunkban.
aug. 7. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!