Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húgomat miért zavarja, hogy a párja megborotválkozott?
Figyelt kérdés
A napokban látogatóban vagyok húgoméknál. Jóban vagyunk, ezért néhány hetente náluk szoktam lenni 2-3 napokat. Nem erőltetem rájuk magam, ők általában hamarabb szoktak hiányolni engem. Ők ketten élnek, én egyedül. Most húgom párja simára borotválta az arcát, és ezen megy a cirkusz, hogy húgom a szakállat szereti. Ennek mi értelme van? Nagyon utálom, amikor emberek külsőségekkel vannak elfoglalva. Nem tudom mire vélni húgom viselkedését. A párja ettől még ugyanaz az ember, mit számít akkor ez? Nem szólok nekik, még célzásokat sem teszek, nem vagyok toxikus. Amikor a párja kérdezett engem, mit gondolok, annyit mondtam, a te tested a te döntésed. Ti mit gondoltok erről? Most jogosan lehet mondani, hogy kibeszélem őket a hátuk mögött, de inkább ismeretleneknek beszélem ki őket minthogy beleszóljak a kapcsolatukba. Ugyanazokat a köröket futják, amiket anyámék is szoktak. Húgom 27 éves, a párja 34, én 29/Faug. 4. 20:37
1/15 anonim válasza:
Ez legyen már az ő kettejük magánügye. Miért kellett ide kiteregetni?
2/15 anonim válasza:
Szerintem egy arcszőrzet egy férfin vagy annak hiánya azért jelentősen megváltoztatja a külsőt. Valószínűleg jobban tetszik borotválatlanul a húgodnak, de igazad van attól még ugyanaz az ember és ez az ő bajuk. Ne is szólj bele. Nekik kéne megállapodniuk, hogy a férfi hogyan borotválkozzon. Ha ez már annyira fontos.
3/15 anonim válasza:
Nem tetszik neki szakáll nélkül. Logikus.
4/15 anonim válasza:
Nem szereti igazán a párját. Hamarosan szakítás lesz ebből.
5/15 anonim válasza:
Gondolom a pasi kipróbálta ezt is, ennyire nem kellene kiakadnia a tesódnak.
Viszont tényleg az ő teste, ha szeretek valakit, akkor ezt elfogadom.
Elég mêrgező.
6/15 anonim válasza:
Na ne mondjad mar,h a parja nem mondja meg nrki,h viselje a hajat pl. Akkor minden oszinte megnxilvsnulast vedzekedesnek meg ellensegeskedesnek kene venni?
7/15 anonim válasza:
A tesód ugyanaz mint a szüleid sajnos...
8/15 anonim válasza:
#6 azért a megmondani valakinek, hogy mit tegyen magával és a javasolni, hogy szerinte mi áll jól között elég nagy a különbség.
A csaj vérig sértődött rajta, nem mintha nem nőne vissza tök hamar egyébként.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Én úgy érzem, hogy nem ártok senkinek, ha egy anonim fórumon leírom a véleményemet. Nem névvel címmel munkahellyel írtam le a történetet. Egyébként a párja is mondta húgomnak, hogy nemsoká úgyis visszanő, de húgom azt mondta erre, hogy előtte végig kell menni a szakmunkás szakáll fázison, mielőtt megerősödne rendesen, és az még rosszabb. 😂
aug. 4. 21:07
10/15 anonim válasza:
#9 szegény ember. Gondolom ha a húgod változtat valamit a külsején, akkor abba ne szóljon bele senki, mert az ő teste...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!