Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Húgomat miért zavarja, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húgomat miért zavarja, hogy a párja megborotválkozott?

Figyelt kérdés
A napokban látogatóban vagyok húgoméknál. Jóban vagyunk, ezért néhány hetente náluk szoktam lenni 2-3 napokat. Nem erőltetem rájuk magam, ők általában hamarabb szoktak hiányolni engem. Ők ketten élnek, én egyedül. Most húgom párja simára borotválta az arcát, és ezen megy a cirkusz, hogy húgom a szakállat szereti. Ennek mi értelme van? Nagyon utálom, amikor emberek külsőségekkel vannak elfoglalva. Nem tudom mire vélni húgom viselkedését. A párja ettől még ugyanaz az ember, mit számít akkor ez? Nem szólok nekik, még célzásokat sem teszek, nem vagyok toxikus. Amikor a párja kérdezett engem, mit gondolok, annyit mondtam, a te tested a te döntésed. Ti mit gondoltok erről? Most jogosan lehet mondani, hogy kibeszélem őket a hátuk mögött, de inkább ismeretleneknek beszélem ki őket minthogy beleszóljak a kapcsolatukba. Ugyanazokat a köröket futják, amiket anyámék is szoktak. Húgom 27 éves, a párja 34, én 29/F

2024. aug. 4. 20:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én pl utáltam, ha csak a körszakállat hagyta meg, úgy a legkevésbé sem tetszett külsőre, azt szerettem amikor mindenhol borostás volt, az állt jól neki.

Attól még, hogy ugyanaz az ember még nézhet ki szarabbul ha változtat magán

2024. aug. 4. 21:35
 12/15 anonim ***** válasza:
#11 nézhet ki, de kiverni a balhét teljesen felesleges.
2024. aug. 4. 21:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Várjál megkérdezem tőle.
2024. aug. 4. 21:57
 14/15 anonim ***** válasza:
47%
Lehet helyesebb így és féltékeny
2024. aug. 4. 22:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Én mindig pár napos borostás vagyok, egyszer elromlott a szakállvágóm vágás közben, muszáj voltam babapopsira borotválni az arcom mielőtt kimegyek az utcára.

Este a párom nem akart megpuszilni, azt mondta, furcsa érzés, máskor ne tegyek ilyet. 🤣

2024. aug. 5. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!