Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok ti is úgy vagytok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti is úgy vagytok, hogy egy kis borostával 10/10-es palik vagytok de ha megborotválkoztok már kb a 10/7?

Figyelt kérdés

Egyrészt 5 év csökkenést jelent életkorban pedig amúgy is baba arcom van, másrészt én sokkal előnytelenebbnek látom magam, kis borostával sokkal jobban kijönnek az arcélek/karakteresebb szerintem. Sokkal több a flört is úgy meg azért én is látom a tükorbe, hogy hmmm ez igen.

Viszont! Van egy csaj akiért nagyon oda vagyok csak sajna van (még) palija de érzem a szikrát, ő mindig azt mondogatja, hogy szerinte “csupaszon” sokkal jobb O.o

2018. márc. 20. 11:43
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Nője válogatja, de tényleg sok nőben egy érettebb férfi benyomását keltheted borostásan. Ha megfigyeled viszont a tévében a borotvareklámokat, ott meg ravasz módon pont arra játszanak, hogy csupaszon vagy a király és a férfiállat: megborotválkoztál, magadra lötykölsz egy kis arcszeszt, és a bombázó csajszi meg az arcodat végigsimítva hozzádbújik és megcsókol. Az igazság odaát van :D
2018. márc. 20. 11:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Kölyökképem van nagyon. Magas vagyok, helyes arcúnak mondott amúgy, szóval inkább a vonzóbbak közé sorolom magam. De 24 évesen simán elkérik a személyim, ha olyan helyre megyek ahol nem ismernek.

Csak az a baj, hogy van konkrétan 1 nap, amikor jól kinéző borostám van éppen, durván négy nap borotválatlanság után, mert nem dúsan nő a szőröm és olyankor van hogy már éppen látszik a szőr rendesen, de még nem látszik az hogy ritkás az arcszőrzetem.

2018. márc. 20. 11:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Én borotválkozás után is 10/10-es vagyok.
2018. márc. 20. 11:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Én mindenhogy 10/2-es vagyok.
2018. márc. 20. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen kérdésekkel mire mentek, de most komolyan? Amúgy nem, lol
2018. márc. 20. 12:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem enis jobban nezek ki borostasan, de egy ido utan viszket :D
2018. márc. 20. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:
A férjem borostával férfias, tetszik, ha borotválkozik, olyan, mint egy 20 éves kölök :D Én határozottan a borostára szavazok.
2018. márc. 20. 13:58
 8/8 anonim ***** válasza:
10/10, ja......😂
2018. márc. 20. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!