Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti is úgy vagytok, hogy egy kis borostával 10/10-es palik vagytok de ha megborotválkoztok már kb a 10/7?
Egyrészt 5 év csökkenést jelent életkorban pedig amúgy is baba arcom van, másrészt én sokkal előnytelenebbnek látom magam, kis borostával sokkal jobban kijönnek az arcélek/karakteresebb szerintem. Sokkal több a flört is úgy meg azért én is látom a tükorbe, hogy hmmm ez igen.
Viszont! Van egy csaj akiért nagyon oda vagyok csak sajna van (még) palija de érzem a szikrát, ő mindig azt mondogatja, hogy szerinte “csupaszon” sokkal jobb O.o
Kölyökképem van nagyon. Magas vagyok, helyes arcúnak mondott amúgy, szóval inkább a vonzóbbak közé sorolom magam. De 24 évesen simán elkérik a személyim, ha olyan helyre megyek ahol nem ismernek.
Csak az a baj, hogy van konkrétan 1 nap, amikor jól kinéző borostám van éppen, durván négy nap borotválatlanság után, mert nem dúsan nő a szőröm és olyankor van hogy már éppen látszik a szőr rendesen, de még nem látszik az hogy ritkás az arcszőrzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!