Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti megborotválkoztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti megborotválkoztok randi előtt?

Figyelt kérdés
úgy értem ezt h taliztok egy sráccal de nem tervezed azt h lefekszel vele akkor is leborotválod a puncidat meg a lábad meg amid szőrős?XD
2010. febr. 27. 13:59
 1/9 anonim válasza:
100%
Ha nem tervezem hogy bármi több lenne, akkor is:) Minimum a lábamat. De ha pl tudom, hogy a randin hozzá is megyünk akkor mindenhol. a biztonság kedvéért:)
2010. febr. 27. 14:09
 2/9 anonim válasza:
100%
Persze főleg ha tudod h az a pasi neked nagyon kell mert ki tudja mi lesz a randiból!lehet h majd megkívánjátok egymást
2010. febr. 27. 14:11
 3/9 anonim válasza:
100%
Minden randi előtt jó ..mert ha nem akkor najot éghetsz ha a pasi nem szereti a szőrt
2010. febr. 27. 14:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Alap, hisz a tervek megváltozhatnak.
2010. febr. 27. 14:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ohh... sok csaj meg még akkor se borotválja magát ha már van barátja :S
2010. febr. 27. 14:27
 6/9 A kérdező kommentje:
akkor jó:D csak kiváncsi voltam am. én is a biztonság kedvéér borotválkozok:P hisz ahogy mondta az egyik kedves hozzászoló h bármi kisülhet:P
2010. febr. 27. 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze,mindenhol és nem azért,mert "hátha történik valami",hanem mert én nem szeretem,ha egy kicsit is szúr,engem idegesít,így minden nap.Csak az arcom borotválom hetente egyszer. xD
2010. febr. 27. 19:35
 8/9 anonim válasza:
hát ha még nem jársz a pasival és hosszú nadrágba mész akkor szerintem nem muszály de ha olyan helyre mentek ahol nem láthatja meg akkorse de ahogy akarod:)
2010. febr. 27. 19:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nem borotválod le magad, akkor az abban az esetben jó, ha nem akarod, hogy elkapkodjátok a dolgot. Az egy olyan biztosíték, hogy semmi sem fog történni, mert még ha közben meg is gondolnád magad, a szőrök miatt nem fogsz vele lefeküdni. :D A legelső randiknál hasznos lehet.
2010. febr. 27. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!