Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a problémátok a borostával?
szerintem a borosta szexi :D
nekem pl semmi bajom nincs vele
én sose borotválkozom meg teljesen. nem akarok sp nek kinézni
pfejjjj
akinek ez nemtetszik így járt, egy nő kedvéért se csinálnám meg.
Eddig ezzel a ténnyel az összes csajom megbarátkozott...;)
Két baj van vele: vagy szúr, vagy nem olyan srác növeszt borostát akinek jól is mutatna. Legalábbis eddig ilyesmit hallottam a nőktől. Nekem illene az arcomhoz, de szúr(ja a barátnémat). Ezért általában nincs borostám :)
F/24
Nekem épp az tetszik benne, hogy szúr! Mikor puszit ad és szúrja az arcom, még a hideg is kiráz.
Én nem is kérem, hogy borotválkozzon meg.
Szerintem szexi és tök jó.
Nem tudom mi a bajuk a lányoknak ezzel. Kínlódanak, ennyi.
18/L
Ez most olyan kérdés, mint a szőr-téma, szőrös pasi vagy nem szőrös pasi.
Szerintem akkor férfi a férfi, ha szőrös, oké, ne őserdő legyen, de szerintem a láb, has, mellkas, kar szőrösen jó. Úgy férfias. És szerintem a borosta is szexi, én nagyon szeretem:)
Unokabátyámnak is jól áll a borosta, de általában borotválja az arcát, tegnap beszéltem vele és mondta, hogy a barátnőjét nem zavarja a borosta, sőt, de neki kell a változatosság. Ezért, ha van kedve, ideje borotválkozik, ha nem, borostás marad:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!