Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy kéne hozzá álnom? ha a párod 28F, mondaná hogy menjetek együtt egy fesztiválra , majd utána kitalálná hogy a szingli barátai is jönnek utána meg azt hogy inkább velük menne csak? 24N
Figyelt kérdés
5 éves kapcsolataug. 6. 22:05
2/8 anonim válasza:
Nyilván ismerném már 5 év alatt hogy mindent tudjak rola akkor is ha velem sincs.
3/8 anonim válasza:
*Általában jobban ismerem azt akivel járok mint ő saját magát..ergo ha vmi labilis idiot pasim van sokat nem várnék. De lusta vagyok reagálgatni ilyenekre a pasiktol. Általában az megy hogy én elengedem a kkezét bárkinek. Én már belefáradtam másba.
4/8 anonim válasza:
Hagyj menjen te meg hagyd el ha te veled már nem akar menni. Dugni akar mással, nem akarja, hogy zavard!
5/8 anonim válasza:
Nagyon átlátszó és gáz. Menjen, maradjon is ott. Szimplán ő is nőzni akar a haverjaival együtt.
Menj el te is, külön, ideje másik ember után nézned úgyis.
6/8 anonim válasza:
Mondd neki, hogy 5 sráccal szívesebben buliznál, mint csak egyedül vele, de hívtak a saját barátaid máshová bulizni, úgyhogy te meg oda mész egy hétre sátrazni...
7/8 anonim válasza:
Dobd ki! Egyáltalán nem néz téged semmibe. Szórakozni akar más lányokkal.
8/8 anonim válasza:
Ne fuss utana. Erdd el,h o fusson utanad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!