Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy a pasim a magazinokban meglatott csini csajokra ilyen megjegyzéseket tesz (előttem): "Helloka! Mmmm, ki ez a szöszi?" Ilyeneket miért csináltok férfiak? Őszintén nem értem és szeretném érteni. Annyira bántó és megalázó!
Figyelt kérdés
aug. 5. 22:36
1/10 anonim válasza:
Mert egy paraszt és nem tisztel téged. Alapvető dolog, hogy nem a párunk előtt fejezzük ki, ha valaki tetszik. Csendben is lehet az ilyesmit.
2/10 anonim válasza:
Szerintem ezt önmagában lehet viccesen értelmezni, attól függ, egyébként ámblokk milyen a srác viselkedése.... kicsit globálisabban gondold át. Persze gondolom ha ezen kivagy, amúgy is egy bunkó, csak azt nem említed...
3/10 anonim válasza:
Jobb esetben bunkó, rosszabb esetben direkt alá akarja ásni az önbizalmad.
4/10 anonim válasza:
Lehet még új neki hogy magamutogatók a nők meg mindenhiva női testeket raknak ki
5/10 anonim válasza:
Miért nem tőle kérdezed ezt meg?
Mondtad már neki, hogy zavar téged?
6/10 anonim válasza:
Őszinte, nyitott kapcsolat. Minden férfi nézi az ilyeneket, csak a legtöbben kínosan kussolnak, és teszik magukat, hogy oda se néznek. Hazugság.
7/10 A kérdező kommentje:
Igen, mondtam neki, hogy ez nagyon bántó. A válasza az volt, hogy nem is mondott ilyet, csak félreértettem valamit. Ettől meg hülyének nézve éreztem magam. Lehet, h én vagyok túlérzékeny.
aug. 6. 14:51
8/10 A kérdező kommentje:
#6/7 Nem az a baj, hogy tetszik neki, hanem az, hogy ezt előttem kifejezi, hangot ad neki! Egy kapcsolat nem attól lesz őszinte, hogy bántjuk egymást.
aug. 6. 16:55
9/10 anonim válasza:
#3 vagyok, és a #7es kommented alapján tudatosan csinálja ezt, és nem csak bunkóságból.
Ha így képzeli a kapcsolatotokat, akkor tegyél te is pozitív megjegyzéseket a gazdagabb pasikra, aztán tagadd le ugyanígy.
Vagy ne...
Viszont ne hagy, hogy elérje, hogy hülyének érezd magad.
10/10 anonim válasza:
"Ilyeneket miért csináltok"
Nem csinálunk.
Az, hogy a te kanod miért csinálja, arra ő tudja megmondani a választ.
Az, hogy te miért vagy együtt egy ilyen kangörcsös tahóval, azt meg csak te tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!