Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az egyedülálló anyákat miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyedülálló anyákat miért nézik le? Olyan megjegyzéseket olvasok folyton ahol azt írják cinikusan, negatív értelemben hogy: akkor keress magadnak egyedülálló anyukát; ill.ha lúzer vagy egyedülálló anyukát keress stb. Miért?

Figyelt kérdés

Anya vagyok es ez nagyon rosszul esik, mert mindigis jó nő voltam, most is edzek, sportolok, csinos vagyok, szép arcom van, nem hinném hogy kevesebb lennék mint más.

De ezeket olvasva elszomorodom, mert olyan mintha azt hinnék hogy ha anya vagy akkor megszűntél nőnek létezni.

Már orulhetsz annak ha vki meg akar d@gni.

Passz. nagyot csalódtam hogy már így gondolkodnak arról akinek gyereke van

2023. aug. 25. 11:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
4%

Azert, mert a sajat rossz donteseinek koszonheti a helyzetet.

Illetve pl. az USA-ban jo biznisz az "egyedulallo anya", szepen csorog nekik a kassza.

39F incel

2023. aug. 25. 11:15
 2/28 anonim ***** válasza:
85%
Szard le, ki mit mond. Engem sem érdekel 😀
2023. aug. 25. 11:21
 3/28 anonim ***** válasza:
95%

Egy gyerektelen férfi számára többnyire - nem mindenkinek, de többnyire - egy gyerekes nő nem pálya. Bevallom őszintén, ha fiatal gyerektelen nő lennék, én se szeretnék egy elvált apukával hétvégente a láthatáson a gyerekeivel ülni a játszóházban meg a gyerekek lázas, hányós betegségeivel küszködni.

Azt gondolom, mint ex-egyedülálló anya - időközben hozzámentem egy kétgyerekes apához - hogy suba a subához. Én direkt olyan férfit kerestem, akinek van gyereke. Ő meg olyan nőt, akinek van gyereke.

Nem nem vagy értékes, de gyerektelennek nem vagy opció és ez így van jól.

2023. aug. 25. 11:21
 4/28 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem inkább arra gondolnak, hogy egy egyedülálló, kisgyerekes anya a gyereke miatt esetleg kevésbé nyitott egy hagyományos, összeköltözős párkapcsolatra, viszont 30-35 évesen neki is vannak testi vágyai, amit egy alkalmi partnerrel kielégítene.

Ez nem az egyedülálló anyukák lenézése.

2023. aug. 25. 11:22
 5/28 A kérdező kommentje:
1 Magyarországon vagyunk nem USA ban. Sajnos itt más a szitu
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem föltétlen a külső miatt írják. Lehetsz te bármilyen jó nő, ha ott van melletted a gyerek, akihez muszáj folyamatosan alkalmazkodni. Ez sokaknak nem hiányzik. Plusz a másik szülő is sok esetben problémás. Még ha nem is azért mert balhés, de megint csak sokan nem veszik jó néven, ha a párjuk tartja a kapcsolatot a exével. Ezek miatt kevesebb a potenciális partner jelölt egy egyedülálló anyának és ezért gondolják, hogy kevésbé válogatósak.
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem a külső a lényeg, egyedülálló anyával ismerkedni teljesen más, a párkapcsolati dinamika is másképp alakul, sokkal kevesebb szabadidő van, több kötöttség, több kompromisszum, ez értelemszerűen nem mindenkinek tetszik. Ha racionálisan végiggondoljuk ez egy nehezített pálya. Másrészről az egyedülálló anyukáknak sem olyan könnyű, mert meg kell válogatni kivel költözik össze, kit enged be a gyermeke életébe, mert az sem oké, hogy akkor évente mást kelljen megszoknia. Szóval nem egyszerű, de nem is lehetetlen.
2023. aug. 25. 11:38
 8/28 anonim ***** válasza:
10%

Átérzem a helyzeted, engem is megviselt, mikor először nem a testem miatt néztek le, hanem a "helyzetem" miatt. Majd hozzászoksz, ahogy annakidején bárki más seggfejhez. Régen az volt, hogy akinek kis melle van kevesebb másnál, akinek nincs babapncija kevesebb másnál, meg aki kövérebb kevesebb másnál, aki vörös, kevesebb másnál, akin nincs márkás holmi meg ilyenek, az is kevesebb, egy csomó volt..

Elsőre zavaró, hogy pár kretén lenéz egy új dolog miatt, amiről még nem is hallottál, szinte ki vagy élezve ilyenre és csak ezt látod, és kezdesz gyanakodni, hogy talán más is így gondolja, csak nem mondja.. de egy idő után lepattan, mint a korábbi régi lenézők véleménye, megtanulod, hogy aki ilyen miatt elítél egy szr ember és nincs dolgod vele.

Szóval én a helyedben örülnék(a helyedben vagyok és örülök is), hogy néhány szerencsétlen eltűnik az életemből, csak azt sajnálom, hogy nem mindenki mondja meg elsőre a véleményét, hanem idő kell, amíg rájövök mit is gondol, és így csalódhatok x hét-hónap-év után is.

Ráadásul ezt olyan férfiak szokták mondani, akiknek nincs gyerekük, vagy mert későnérők, vagy mert nem találnak senkit, aki családot alapítana velük, esetleg csórók, vagy csak smucigok, vagy van pár gyenge empátiával rendelkező egyén is, illetve sokan csak könnyű szexre utaznak problémamentesen, ezt meg nem tudja hozni egy gyerekes nő, mert nem olyan rugalmas időben. De pár efebofilnak sem jön be a gyerekesdi, akik tinilányokra gerjednek, tini testre és tini létre vágynak:D

Szóval csak olyantól szabadulsz meg így, aki amúgy sem kellene. Persze be is vonzol pár "nagy gyereket", aki szeretné, ha az ő anyja is lennél, fincsit főznél neki, megdicsérnéd a napi munka után és kiszolgálnád minden igényét, szóval bukunk is vele.

2023. aug. 25. 11:38
 9/28 anonim ***** válasza:
69%

Engem nem az érdekel, hogy mit mondanak, hanem, hogy mit látok. Barátnőmnek 2 gyereke van 2 apától. A 2.exférj(pontosabban papíron még férj) problémás és kicsit a gyerek is. Ehhez képest gyerektelen pasija van, nála fiatalabb. (Ő már a kora miatt nem fog szülni többet.) Több, mint 2 éve együtt vannak, együtt is élnek. Barátnőm nem rossz nő, de azért nem egy főnyeremény (de vékony). Viszont ő mindig tudatosan keresett pasit, ez előtt volt több pár hónapos, ami katasztrófába torkollott.

Én egyedülálló anya leszek exférj nélkül. Sose kerestem pasit exférj nélkül se, alig volt kapcsolatom.

2023. aug. 25. 11:49
 10/28 anonim ***** válasza:
25%

"Én egyedülálló anya leszek exférj nélkül"

Csak nem megolni keszulsz az ex-ferjedet? :)

39F incel

2023. aug. 25. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!