Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyedülálló anyákat miért nézik le? Olyan megjegyzéseket olvasok folyton ahol azt írják cinikusan, negatív értelemben hogy: akkor keress magadnak egyedülálló anyukát; ill.ha lúzer vagy egyedülálló anyukát keress stb. Miért?
Anya vagyok es ez nagyon rosszul esik, mert mindigis jó nő voltam, most is edzek, sportolok, csinos vagyok, szép arcom van, nem hinném hogy kevesebb lennék mint más.
De ezeket olvasva elszomorodom, mert olyan mintha azt hinnék hogy ha anya vagy akkor megszűntél nőnek létezni.
Már orulhetsz annak ha vki meg akar d@gni.
Passz. nagyot csalódtam hogy már így gondolkodnak arról akinek gyereke van
Bocs, véletlenül elküldtem.
Szóval, mivel én egyedül szeretek lenni, magamnak is nagyon megválogatom, hogy kiért dobom el a szabadságom, nyilván a gyerekem közelébe meg még inkább nem engedek senkit. Szánalom dugások végképp nem érdekelnek. Ebből következik, hogy nagy valószínűséggel egy darabig nem lesz pasim.
Nem csak azon múlik, hogy az egyedülálló nőnek van-e gyereke, hanem a hozzáálláson is. Minél megalkuvóbb valaki, minél inkább kész a kompromisszumra, annál nagyobb eséllyel lesz párkapcsolata.
#10! Ne aggódj, nincs ilyen tervem. Csak tudod, gyerekhez nem kell házassági anyakönyvi kivonat😉
De a gyerek apja, aki jogilag a gyerek apja, ott lesz a kepben, hacsak nem kevergeted az arzent....
De muszlim orszagokban pl. Malajziaban, a hazassagon kivuli gyereknek jogilag nincsenek ferfiagi rokonai. A neve is bin/binti Abdullah lesz, nem kapja meg a biologiai apja nevet.
39F incel
"incel" kérlek ne tavolodj el a témától.
Nem érdekel engem más vallású, annyira különböző kultúrájú.
A témával kapcsolatban írjatok.
A pasik a saját kölykeiket családjukat is elhagyják.
Jobb szeretik a könnyű nőket meg életet.
Hazudsz, 17-es!
A válások nagyobb részét a feleségek kezdeményezik!
Azert mert a palik vígan ellenének abban hogy 2 nőt d.gnak! Nekik az kenyelmes ha ki vannak szolgálva de hétvégente lelépnek a haverokkal meg egyebek.
A nők nem egyeznek ebbe bele csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!