Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem a vőlegényemnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a vőlegényemnek jobban mellém kellene állnia, ha a szüleim megjegyzéseket tesznek rám, igazam van ebben?

Figyelt kérdés

A szüleimnél élünk még egy kis ideig,de egyre nehezebb a dolog. Egyébként is olyan dinamikájú család ez, hogy akinek igaza van az győz, akinek nincs, az a gyenge és nem lehet nekik megfelelni.

A párom nagyon jó kapcsolatban van az édesapámmal, sokat vannak együtt. Sajnos apukámnál lehetetlen megugrani a lécet, heti szinten változik az elvárás, és állandóan mindenre megjegyzést tesz. Sok midnenben nem értünk egyet és gyakran a párom is ellenkező véleményen van, mint én. Néhány hónapja ha ellentétes volt is a gondolkodásunk, meghallgatott és érdekelte a véleményem. Mostanában szuperül odaáll apukám mellé és szó nélkül hagyja hogy cseszegessen és még igazat is ad neki. Bocsi, de nem mellém kellene állnia? Még ha nem is ért egyet velem, meg isten ments hogy nyíltan kiálljon értem velük szemben.... :/ de jól esne a tudat, ha legalább kis lépésekkel enyhítené a helyzetet és figyelembe vennék az én gondolataimat is.

És akkor ha megbántódok és ott hagyom őket, akkor apukám szerint " ne játsszam a sértődöttet állandóan".

2022. jún. 23. 08:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
69%

"Egyébként is olyan dinamikájú család ez, hogy akinek igaza van az győz, akinek nincs, az a gyenge és nem lehet nekik megfelelni." Bár ilyen családom lenne, nálunk a hangosabb és erőszakosabb győz.

Nekem úgy tűnik, a párod jobban kedveli apukádat. Én nem lennék vele tovább. Persze nehéz lehet, ha az ember az apósával él együtt, de látszik, hogy lekezelő veled.

Egyébként jó lenne odáig jutnod, hogy az igazság elég fontos..hány éves vagy? Betöltötted már a 20at?

2022. jún. 23. 08:31
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha az anyósod, apósod sértegetne, akkor a párodnak kutya kötelessége lenne megvédeni. De ha a saját szüleid teszik veled akkor ő ebbe úgymond nem szólhat bele.

Náluk éltek, ennélfogva ha nekikmegy akkor simán kitehetik a párod és téged.

2022. jún. 23. 08:32
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Ő is nevelve van ott mint vmi 2. gyerekük utanad.
2022. jún. 23. 08:32
 4/25 anonim ***** válasza:
82%

A családi mintát követed. Ahelyett, hogy távolodni próbálnál ettől a környezettől, olyan párt választottál, aki ugyanúgy piszkál meg szavad sem lehet mellette. Úgy gondolod, ha már esküvő előtt kimutatja a foga fehérjét, esküvő után ez változni fog?

A kérdésre válaszolva, neked kell lejátszanod a saját szüleiddel a dolgot. Neki szava se nagyon lehetne, hiszen ő is a házukban él. De mint látod, van szava, csak éppen nem arra használja, hogy védelmezzen, hanem apáddal karonfogva b.szogat téged.

2022. jún. 23. 08:35
 5/25 anonim ***** válasza:
81%
Eleve náluk laktok hatalmi pozícióban vannak. Ellenkezni nemigen lehet kulonben ki vagytok rakva. Nincs is egyenrangusag
2022. jún. 23. 08:40
 6/25 anonim ***** válasza:
90%
Az hogy nem értetek egyet az nem sértegetés. Ha nem akarsz beleálni a vitába, akkor minek mondod el a véleményedet, miért nem tartod meg magadnak? Ha meg annyira el akarod mondani, állj ki magadért. A párodnak meg had legyen már saját vélemény, had álljon ki amellett amit ő gondol, egyáltalán nem kötelessége birka módjára azt vallania amit te.
2022. jún. 23. 08:44
 7/25 A kérdező kommentje:

A 30 felé közeledem :)

Nem, nem lekezelő a párom és kifejezetten nyugodt típus. Nem arról van szó, hogy ő is cseszeget meg szid, csak szimplán buzgón bólogat apukám mellett. Én megvédtem őt, amikor a saját anyja húzta le. Nem gorombán, csak elmondtam a véleményem hogy igenis a fiának van igaza. Az nem fog előfordulni soha hogy kiraknak, iylemsiről szó sincs nálunk. Szeretik rövid pórázon tartani a gyerekeket, minél közelebb :D Hamarosan elköltözünk.

Azért nem tartom meg a véleményem mert a saját dolgaimat érintő kérdésekről tárgyalunk, ahol kéne hogy számítson mit gondolok.

Nem azt mondom hogy velem értsen egyet. De pontosan tudja menynire gyűlölöm amikor semmibe veszik a véleményemet és a szüleim cseszegetnek. Ez a legnagyobb gondom velük és jól jönne egy kis lelki támogatás, hogy ja amúgy én is itt vagyok.

Nekem akarnak segíteni egy dologban, de csak úgy ahogy apukám jónak gondolja. Én fizetem, és mégsincs beleszólásom, vagy utólag tudom meg hogy valamin változtattak, amit nem lehet visszacsinálni.

2022. jún. 23. 08:52
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
#7 akkor meg miért nem intézed a saját dolgaidat? Nem kötelező mindent megbeszélni apucival. Ha van rá pénzed, akkor fogjad és csináljad amit akarsz.
2022. jún. 23. 08:53
 9/25 anonim ***** válasza:
88%
Nem írtál semmi konkrétumot. Simán lehet, hogy nekik van igazuk.
2022. jún. 23. 08:56
 10/25 anonim ***** válasza:
26%

xar ügy a csóróság.

Sajnos ismerem fiatal koromból.

Egyébként nem kell melléd állnia. Akié a lakás az dirigál. 1 dolgot lehet tenni elmenni és 100 évig vissza sem köszönni.

2022. jún. 23. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!