Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy megjegyzésem miatt kioktatott a párom, igaza van?
Ma korábban értem haza a munkából és tudtam hogy az 5órási vonattal fog megjönni, ezért kimentem elé a vasútra, hogy majd együtt hazasétálunk.
Fele úton már találkoztunk, ő egy 40év körüli férfival együtt jött, beszélgettek. És látszott meg hallatszott hogy a férfi már bőven van alkohol. Ugye falun lakunk és a férfi tett egy megjegyzést hogy ebben a faluban mind parasztok élnek, mi is azok vagyunk. Erre csak annyit mondtam hogy én nem vagyok paraszt.
És itthon megkaptam a leszídást hogy minek kell közbeszólnom ilyeneket és hogy elutasító vagyok mindenkivel, mert hogy a férfi a parasztot, a falusi megnevezésre értette. Most bűntudatom van, de akkor se vagyok paraszt még ha falun is nőttem fel. Amúgy ő férfi és én vagyok a nő.
Nincs igaza. A párod igazán kiállhatott volna melletted. Azért a párod, nem?
Nem csak az a bunkó, aki csinálja. Hanem az is, aki hagyja.
Az alkeszek azok akik másokat mindig nagyon jól tudnak szidni. Mint apám a rákosokat vagy down-kórosokat. Jókat röhög rajtuk, meg gúnyolódik a kövéreken, csak mert ő a sok cujkától olyan, mint a múmia átka. A többi alkesz szintén ilyen.
A paraszt persze lehet pozitív szó is (mint földműves vagy haszonállatokból élő), de itt nem az volt. Itt ez kőkemény sértés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!