Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy ha valaki elérhető messengeren, majd írok neki, szinte minden minden alkalommal lecsatlakozik és néha még az internetet is kikapcsolja?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam rajta sokat és eddig erre jutottam;

- nincs épp kedve beszélgetni (azaz sose abban az 1-6 órában mire válaszol)

- én nem érdeklem csak nincs szíve megmondani

- Éppen van valakivek (jobb esetben haver, rosszabb esetben valaki másnak is csapja a szelet)

Nem tudom van e valóságalapja a dolognak.

Kíváncsi lennék ti mit gondoltok erről a "szokásról" , mi állhat a háttérben?

Nyilván a legtisztább megkérdezni, de majd arra is sort kerítek, csak megfelelőbb időzítéssel.

aug. 2. 22:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Azt ugye tudod, hogy a messengeren ez az elérhető dolog jelzés bugos teljesen? :D
aug. 2. 22:20
 2/12 A kérdező kommentje:

Van, hogy valóban nem a valóságot mutatja és teljesen megmakkan, de hogy egy éve minden nap ez a probléma legyen...

Írok neki, fent van.

5 perc múlva kiírja, xy 5 perce volt elérhető pl.(Tehát akkor lépett ki mikor én "megjelentem")

Lehet részben tényleg a messengernél megy félre a dolog, de kétlem hogy csak nála történne ez, mindenki másnál meg pöpecül működik és szinte mindig valós.

aug. 2. 22:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem szinte sose jó, de oké. Akkor meg nem vagy neki igazán fontos.
aug. 2. 22:30
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Én is ezt tapasztalom egy személlyel utóbbi időben.

De ugyanezzel olyan is szokott lenni, hogy azt mutatja nincs fent, közben meg beszélgetek vele.

Meg hogy az üzenet csak elküldve van, pedig már rég válaszolt is rá.

Meg máskor meg ahogy írok azonnal válaszol.

És döntse el az ember, hogy a messenger csinálja vagy az ismerős.

aug. 2. 22:35
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
4es ez azért lehet, mert az illető nem lép be a alkalmazásba, hanem csak hosszan rányom az üzenetre, amit küldtél és ugye úgyis tud válaszolni.
aug. 2. 22:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem általában 5 percen alul nem mutatja, hogy mikor volt elérhető a másik. 5percig onlinet ír, az utolsó belépés után és ennyi. Ne agyalj ilyeneken, káros az egészségre. Egyébként meg nálam előfordul, hogy másik alkalmazast akarok megnyitni és lapozás közben egy pillanatra rálépek a messengerre vagy viberre véletlenül, de aztán lapozok tovább, ahhoz amit kerestem. Ilyenkor nem írkálok senkivel, csak egy pillanatra belépek, de nyilván azt fogja mutatni másoknak, hogy elérhető vagyok.
aug. 2. 23:05
 7/12 anonim ***** válasza:
A másik meg, hogy akkor is aktívnak mutat ám, ha csak az fb-t görgeted. De ez nem jelenti azt, hogy kommunikálsz is valakivel éppen.
aug. 2. 23:06
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Amennyi ghosting már történhetett az ilyen messengeres téves offline/online jelzésekből, már egy teljes holtak serege kijönne belőle. Alapból is ritka kártékony a facebook az emberi kapcsolatokra és magára az emberi lélekre is, de ezekkel a látta/nem látta és fals online jelzésekkel már sokszor tényleg olyan mintha szándékosan akarnának rombolni. Mint valami torz szociális kisérlet, talán még ezeknek az eredményeit is eladják valahol valakiknek :)
aug. 2. 23:46
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne irj neki hanem frissits rá.

Valszeg rég nincs már online mikor neki irsz csak a jelzés online maradt es akkor frissül be csak mikor ráküldesz vmit.

Néha lépj ki meg vissza. Vagy valami.

aug. 3. 00:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha akarsz valamit keresd fel.

Ha ismered személyesen, akkor keresd fel.

Ha nem reagál, hagyd a fenébe.

S a kapcsolati sóvárgásodat ne egy ilyen dolog határozza meg, mikor világít egy zöld pötty.

Nagyon szánom ezen embertársaimat, sőt hiányolom azt, hogy ténylegesen életképesen tudjanak kommunikálni, kapcsolatot teremteni, avagy adott esetekben elengedni.

aug. 13. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!