Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy ha valaki elérhető messengeren, majd írok neki, szinte minden minden alkalommal lecsatlakozik és néha még az internetet is kikapcsolja?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam rajta sokat és eddig erre jutottam;

- nincs épp kedve beszélgetni (azaz sose abban az 1-6 órában mire válaszol)

- én nem érdeklem csak nincs szíve megmondani

- Éppen van valakivek (jobb esetben haver, rosszabb esetben valaki másnak is csapja a szelet)

Nem tudom van e valóságalapja a dolognak.

Kíváncsi lennék ti mit gondoltok erről a "szokásról" , mi állhat a háttérben?

Nyilván a legtisztább megkérdezni, de majd arra is sort kerítek, csak megfelelőbb időzítéssel.

aug. 2. 22:17
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Nem érdekled. Amikor ír unatkozik, vagy megszolal benne 1 belső hang, hogy na most jó leszek és válaszolok, hiszen milyen jó dolog is az. De valójában le se tojik. Én igy csináltam legalábbis... Így éreztem, akiket ignoráltam.
aug. 13. 15:24
 12/12 anonim válasza:

Menekül

Meglátja hogy írtál és kikapcsolja.

aug. 13. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!