Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható ha barátnőm az exével csetelget a hátam mögött? Ez szakító ok?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt. Most vettem észre, teljesen véletlenül, egyelőre még nem akarok ügyet csinálni belőle. Ahogy néztem teljesen átlagos baráti csevegés, semmi "olyan" nem volt a beszélgetésben. Nekem még régebben mikor mesélt róla azt mondta, hogy már nem érez semmit iránta.
júl. 23. 22:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
10-es, azért remélem te sem tartod magad normálisnak… “ment a nyomkövető” waooo. Red flag a javából.
júl. 24. 08:42
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
A kérdésre válaszolva: ha átlagos beszélgetés meg le is tudsz ülni a barátnőddel megbeszélni, akkor nem gáz. :) Az nem biztos, hogy a “hátad mögött” van, ha csak esetleg nem került szóba.
júl. 24. 08:45
 13/20 anonim ***** válasza:
22%
Igen, szakító ok. Tiszteletlenség szerintem.
júl. 24. 09:46
 14/20 anonim ***** válasza:
67%

Eszem megáll, hihetetlen válaszok...

Az exe(i)mmel nem csak hogy "irogatok", de talalkozgatni is szoktam. A pasim szintugy. Marmint az oveivel, de meg az en exemmel is volt mar parszor kettesben sorozni! Uj partnereket ismerjuk, senkinek semmi gondja nincs ezzel. Nyilvanvaloan csak barati kapcsolatok, egyikonket sem erdekli szexualisan/romantikusan a masik.

Tenyleg ennyire mas vilagban elnek emberek?

33n

júl. 26. 09:11
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Fél éve vagytok együtt gondolom nincs gyűrű az ujján se.

Kb azt csinál amit akar.

júl. 26. 09:45
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
Az a probléma, hogy nem tudatta veled, hogy tartja vele a kapcsolatot. Nem tudom mikor szakítottak, de ha jóformán veled utána mindjárt összejött akkor én azt gondolnám, hogy nincs túl rajta. Azt sem tudom, hogy töröl-e a beszélgetések közül valamit ki. Tehát ez is baj lehet. Másrészt nem mindegy mennyiszer is vált vele üzenetet, találkozik-e vele. Sőt az a lényeg, hogy köztetek milyen a kapcsolat. Féléve vagytok együtt úgyhogy még nagyon oda kellene lenni egymásért. Ha úgy érzed hanyagol bármilyen területen és nem is bízol benne az meg a legnagyobb probléma. Én rákérdeznék, hogy mi szüksége van az ex társaságára mindenképp. Tiltani ne tiltsd eléggé gáz lenne. Inkább szakíts ha nem bírod elviselni a jelenlétét és inkább légy olyan lánnyal aki az exet teljesen kirakta az életéből.
júl. 26. 10:55
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
Attól még lehetnek jóban, és te is látod, hogy nincs "semmi olyan", akkor azért durva csak ezért szakítani. Ha több van köztük, az lenne az igazi ok.
júl. 26. 13:06
 18/20 anonim ***** válasza:
70%

"Mennyire elfogadható ha barátnőm az exével csetelget a hátam mögött? Ez szakító ok?"

Döntsd el te!

júl. 26. 19:17
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Normáliséknál nem, főleg amiket írsz.

Ha viszont legalább egyik nem normális, például belenéz a másik tudta nélkül a dolgaiba, meg ezeken problémázik, vagy ha a másik nem tudja a helyén kezelni a dolgokat, akkor igen.

júl. 27. 13:10
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha csinos, értelmes és velem csetelget, akkor számomra teljesen elfogadható.
júl. 27. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!