Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet szakítóok?

Figyelt kérdés
Valamivel több, mint 2 éve vagyok együtt a párommal. 1 éve kérte meg a kezem, de nem mondanám jónak a kapcsolatunkat. Tegnap egyik beteg családtagjával kapcsolatban írt messengerüzeneteket. Én épp siettem, nem tudtam írásban válaszolni neki, ezért hangüzenetben válaszoltam. Erre közölte, hogy írjam le inkább, mert idegesíti a hangom. Nem tudom, van-e értelme ennek így?

2024. júl. 16. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hogy rossz passzban volt vagy elfoglalt, vagy egyszerűen rosszul fogalmazott. Ez nálam nem szakító ok, de mindenképpen megbeszélném vele.
2024. júl. 16. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

Jaj én is utálom amikor egyik ismim allandoan hangüzeneteket kuld mivel kín végighallgatni meg figyelni meg sokkal több felesleges részlet van igy benne. Írásban gyorsabban átfutom reagálok es kész.

Mikor jon uzenetem ránezek es meglátom hogy semmi tartalom, csak már megint 1-2 perc hosszu hanguzenet amit nyissak meg és álljak meg hallgatni komolyan en ki se nyitom sokszor. Ha leirta volna meg már elolvastam volna ennyi idő alatt hogy ránéztem az uzenetre.

Ez nem attpl függ hogy kapcsolotban vagy e vagy nem az illetovel. Nem kapcsolati jellemző.

2024. júl. 16. 14:55
 3/8 A kérdező kommentje:
ő Rendszeresen küld hangüzenetet. A hangom irritálta, meg ahogy beszélek, és nem az egyik ismerőse vagyok, hanem a barátnője. De szerintem nem lesz így sokáig már.
2024. júl. 16. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Már lezsibbasztottad az agyát ezekszerint.
2024. júl. 16. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk nem értem, hova siettek a házassággal. Két éve vagytok együtt, az nem nagy idő. Együtt éltek egyáltalán ?
2024. júl. 16. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Ha egyszeri eset, akkor még nem húznám fel magam rajta. Ilyen stresszhelyzetben lehet, hogy engem is idegesítene olyan ember hangja, akit amúgy imádok.

Persze ettől függetlenül ez nem volt szép, meg kellene beszélnetek

2024. júl. 16. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Bármikor szakíthatsz, indok se kell.

Személy szerint nem lennék együtt valakivel, akit idegesít a hangom.

2024. júl. 16. 15:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Megkönnyíteném a dolgát, és akkor majd nem fogja idegesíteni a hangom.
2024. júl. 16. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!