Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az érzés szerintetek szakító ok lenne? Elmúlhat?

Figyelt kérdés
Szóval barátnőm volt bulizni tegnap este és megbeszéltük, hogy hozzám jön haza, mert sok szempontból egyszerűbb. Láttam már nagyon sokszor buli után, általában együtt szoktunk menni, csak én ma nagyon korai műszakot kaptam, mindegy. Szóval 5 fele hazaért, és látszott, hogy inkább csak fáradt mint részeg vagy ilyesmi. Nagyon halkan jött be, levetkőzött, mindent szépen lepakolt. És aztán vette észre, hogy én már felkeltem, úgyhogy odamászott az ágyon, elkezdett csókolni, de úgy amin érzitek, hogy szexelni szeretne, tudjátok. De egyszerűen bennem jött egy ilyen szinte undor jellegű érzet teljesen hiteltelen, hogy inkább hozzám se érjen meg semmi. Mondtam neki, hogy nekem készülnöm kell, és neki meg aludnia kéne, mert délután ő is dolgozik. Mire visszajöttem a konyhából már aludt, de teljesen meztelenül, és inkább óvatosan betakartam, mert látni sem akartam őt. Szerintetek ez így nagyon durva? Tényleg egyáltalán nem volt “szétcsúszva” így buli után, teljessen jó állapotban volt amúgy, szóval ez nem tudom miért van. 21F

2024. júl. 8. 05:49
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
92%
Vangond.
2024. júl. 8. 06:02
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Csak nem a fiúkákat szeretjük mégis? 🍆
2024. júl. 8. 06:05
 3/12 anonim ***** válasza:
7%

Barátom is vilt hasonlo. Átmentem kollegakhoz kicait ittunj aztán mentem haza és tele voltam vággyal a páromra, őt rosszul érintette, el is ment otthonrol aznap.

Nem sokan szeretik amikor a nőn nincs mit hoditani meg ilyen.

2024. júl. 8. 06:13
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagy véletlen féltékeny, hogy nélküled ment bulizni? És képzeled azt, hogy nem csak bulizott, hanem mással is együtt volt?
2024. júl. 8. 06:58
 5/12 A kérdező kommentje:
#4 nem, szerintem nem feküdne le csak így mással, de nem tudom egyébként.
2024. júl. 8. 09:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem is azt kérdeztem, hogy lefekudne e, hanem nem lehet, hogy esetleg ettől tartasz? Vagy úgy érzed, kevés vagy hozza, mint férfi és emiatt alacsony az onbizalmad ?
2024. júl. 8. 11:59
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Kezdjük ott h nálunk nincs olyan h külön megy bárki is bárhova. Bulizni meg aztán pláne nem járunk.
2024. júl. 8. 12:03
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
7 na én meg egy ilyen kapcsolatból rohannék kifelé a világból.
2024. júl. 8. 17:04
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Osztozom a 8-assal, hogy nem egészséges hozzáállás.
2024. júl. 8. 20:52
 10/12 anonim ***** válasza:
30%
Nem egészséges? Ha egyikőnk se akar menni egymás nélkül menni sehova azzal mi lenne a baj? 10éve így vagyunk együtt de garantálom h az utolsó kettő örülne ha lenne már egy 5 éves kapcsolata amit annak is lehet nevezni és nem csak arról szól a kettesben töltött idő h netflixezés meg beülni valahova 🤣 Bár amilyen igénytelen szarháziak vagytok nektek megfelel ez is 🤣 Az agyatok kapacitása meg áll a kocsma előtt🤣
2024. júl. 9. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!