Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható ha barátnőm az exével csetelget a hátam mögött? Ez szakító ok?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt. Most vettem észre, teljesen véletlenül, egyelőre még nem akarok ügyet csinálni belőle. Ahogy néztem teljesen átlagos baráti csevegés, semmi "olyan" nem volt a beszélgetésben. Nekem még régebben mikor mesélt róla azt mondta, hogy már nem érez semmit iránta.
júl. 23. 22:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem akkor szakítóok ha érez valamit íránta.

És akkor is szakítóok ha rákérdeznék, és ő hazudna róla.

júl. 23. 22:27
 2/20 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem szakító indok.

Ezek szoktak lenni azok a bizonyos legjobb barátok akik mérgezik a kapcsolatot.

júl. 23. 22:31
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
Számomra akkor lenne még szakító ok ha szólnék neki, hogy zavar, hagyják abba, és ennek ellenére is folytatnák.
júl. 23. 22:35
 4/20 anonim ***** válasza:
86%

Most ezt nem itt kellene megkérdezned, hanem vele tisztáznod.

Az, hogy beszélget valaki az exével, mondjuk elmondják, mi van a másikkal, szerintem nem probléma. Ha titkolózik, tagadja, akkor igen.

Nem tilthatod el a másiktól, mert egy egészséges kapcsolat nem alapulhat tiltásokon de az őszinteség, párbeszéd és a korrektség elvárható.

júl. 23. 23:04
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
Hosszú (tizenév) lapcsolatnál már a hazasság kategoriajaba esik. Azzal se szoktsk teljesen megszakitani s kapcsolatot vagy ellensegesen viselkedni.
júl. 23. 23:07
 6/20 anonim ***** válasza:
51%

Engedd el, ez olyan kamu, mint a szar.

Nekem is volt egyszer egy ilyen ember az életemben, az exével nagy barátok, nincs már semmi, de olyan jó barátok maradtak. Aham, mondom oké.

Mint kiderült titokban k*rogatták is egymást a nagy öribarik.

Örök szabály, az ex az ex. A múlt az a múlt.

Ha van új párod akkor tiszteld meg azzal, hogy nem fűzögeted az exed titokban, mert a karma megtalál.

júl. 23. 23:30
 7/20 anonim ***** válasza:
10%

#6 èrtek egyet.

Milyen baràt az, akivel valaha k^*tàtok egymàst?

Ha van párod, akkor egyszerűen nincs szükség arra, hogy az ex-el írogass.

júl. 24. 00:36
 8/20 anonim ***** válasza:
23%
Látom idegyűlt az összes nárci ebbe a kategóriába. További jó "szórakozást", ez a kategória felejtős.
júl. 24. 02:57
 9/20 anonim ***** válasza:
77%

Hát,lehet én vagyok fordítva bekötve, de én jóban vagyok az exemmel és a feleségével is, szoktunk beszélni. Férjem is jóban van velük.

Na nem napi szinten megy a dumcsizás, néha havonta, máskor félévente. Eléggé zokon venném, ha valaki megszabná, kivel állhatok szóba. Az életem része volt 5 évig, jóban váltunk el, jóban maradtunk. Ha valaki "tiltaná" az nekem annyit jelentene, hogy nem bízik bennem. Ha szerinte tiltani kell a kapcsolatot ahhoz, hogy ne feküdjek össze valakivel, akkor megette a fene.

júl. 24. 07:22
 10/20 anonim ***** válasza:
21%
Nálam alapból kizáró ok a beszélgetés is az exxel, kb 3x szívtam meg hogy az új "párom" kúrogatott az exével a nagy baráti chatelgetés mellett, gyorsan lebukott mert ment a nyomkövető az autójára és egyből tudtam hol tölti az éjszakát mikor nem velem van, ami a legundorítóbb volt olyan hogy tőlem ment az exéhez és ott töltötte az éjszakát. Nekem csak rossz tapasztalatom van a "csak beszélgetek az exemmel" című sztorikkal. Volt utána ígérgetés, soha többet nem fordul elő stb, a vége mindig ugyanaz volt, kivágtam őket mint macskát xarni.
júl. 24. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!