Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható ha barátnőm az exével csetelget a hátam mögött? Ez szakító ok?
Szerintem akkor szakítóok ha érez valamit íránta.
És akkor is szakítóok ha rákérdeznék, és ő hazudna róla.
Szerintem szakító indok.
Ezek szoktak lenni azok a bizonyos legjobb barátok akik mérgezik a kapcsolatot.
Most ezt nem itt kellene megkérdezned, hanem vele tisztáznod.
Az, hogy beszélget valaki az exével, mondjuk elmondják, mi van a másikkal, szerintem nem probléma. Ha titkolózik, tagadja, akkor igen.
Nem tilthatod el a másiktól, mert egy egészséges kapcsolat nem alapulhat tiltásokon de az őszinteség, párbeszéd és a korrektség elvárható.
Engedd el, ez olyan kamu, mint a szar.
Nekem is volt egyszer egy ilyen ember az életemben, az exével nagy barátok, nincs már semmi, de olyan jó barátok maradtak. Aham, mondom oké.
Mint kiderült titokban k*rogatták is egymást a nagy öribarik.
Örök szabály, az ex az ex. A múlt az a múlt.
Ha van új párod akkor tiszteld meg azzal, hogy nem fűzögeted az exed titokban, mert a karma megtalál.
#6 èrtek egyet.
Milyen baràt az, akivel valaha k^*tàtok egymàst?
Ha van párod, akkor egyszerűen nincs szükség arra, hogy az ex-el írogass.
Hát,lehet én vagyok fordítva bekötve, de én jóban vagyok az exemmel és a feleségével is, szoktunk beszélni. Férjem is jóban van velük.
Na nem napi szinten megy a dumcsizás, néha havonta, máskor félévente. Eléggé zokon venném, ha valaki megszabná, kivel állhatok szóba. Az életem része volt 5 évig, jóban váltunk el, jóban maradtunk. Ha valaki "tiltaná" az nekem annyit jelentene, hogy nem bízik bennem. Ha szerinte tiltani kell a kapcsolatot ahhoz, hogy ne feküdjek össze valakivel, akkor megette a fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!