Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aszexuális lenne a barátnőm? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuális lenne a barátnőm? (többi lent)

Figyelt kérdés

Elmondása szerint sosem nyúlt magához és ezt el is hiszem neki, mert sosem igazán kezdeményezett felém sem. Bármeddig kibírja szex nélkül. Talán csak 1-2x fordulna meg a fejében havonta a menstruáció miatt, de akkor sem komolyan...

Eleinte szexeltünk, de az utóbbi évben két kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor. Ha szexelünk is, előtte háromnegyed óra előjáték kell és nem mondom, hogy cdak takaró alatt misszionáriusba sötétben, de csak fekszik és nem csinál semmit... Nem mond semmit, semmi dirty talk vagy ilyesmi, vele ez csak megtörténik. Ha beszélek hozzá, akkor válaszol egy szavakkal. Kb másfél évembe telt, mire a szemembe mert nézni szopás közben...

Mostanra meguntam, hogy könyörögni kelljem, hogy játsszon már légyszíves fatörzset egy 20 percig, amíg szexelünk. Mostanában az a forgatókönyv, hogy megkérem, hogy szopjon le és többnyire - bár kissé kelletlenül - megteszi. Eléggé unom már, és ez nem igazán izgat már fel. Próbáltam beszélni erről vele és fel is fogja a problémát, viszont utána 2 napig tart csak a motivációja. Utána vissza a rendes kerékvágásba.

22 vagyok és most vagyunk 3 éve kapcsolatban. Sohasem csaltam meg, és nem is akarom, viszont ez nem kielégítő nekem így. Volt olyan, hogy mondtam neki, hogy most nagyon szükségem volna rá, de nem volt kedve semmihez. Így át kellett mennem a fürdőszobába és ott kiverni egyedül... Végtelenül megalázó és dühítő volt. Akkor komolyan elgondolkoztam rajta, hogy ott helyben szakítok vele.

júl. 23. 01:53
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
23%

Ne hallgass senkire, aki téged hibáztat! Ezek nem tudnak semmit, a legtöbb ide írogató szüfrazsettet még életében nem b.ták meg rendesen. Csak osztják az észt, hogy biztos a te hibád, nem vagy elég figyelmes, nem is élvezi, csak üríteni használod, trallala-trallala.

Évekig volt ilyen nővel kapcsolatom.

Nem a te hibád, hogy nem igényli a szexet. Ezek a nők általában valamiért kitartanak a pasijuk mellett, de nem a nemi vonzódás miatt. Magyarul biztonságban érzi magát a barátnőd melletted, gondolom van közös jövőképetek, nincs anyagi gond, türelmes, jól nevelt pasi vagy, ez nagyon vonzó tud lenni egy nőnek. Viszont nem gerjed rád, csak elfogad, hiába nyalod fel a falra, hiába remeg, sajnos nem téged képzel a lába közé.

Én mondom, amíg fiatal vagy és független, hagyd el! Ha megalkuszol az igényeid negligálásában, jön majd a házasság, kisbaba, stb. Ne félj, a gyerek mellett még ennyit sem fog törődni a farkaddal! Arról már nem is beszélve, mi lesz, amikor találkozik a nagy Ő-vel. Annak majd ugrál a farkincáján, nem dől el a sezlonyon, mint a fáradt cseszlovák télikabát.

Keress olyan nőt, aki valóban szeret. Szerelemmel. Akinek te vagy az ideálja, vagy nagyon közel vagy hozzá. Akivel közös az érdeklődési körötök, tolerancia szintetek. Akkor lesz rendszeres szeretkezés és nem kell könyörögnöd a kegyelem szaxiért.

júl. 23. 12:56
 22/40 anonim ***** válasza:
65%

Én fél évnél tovább nem várnék arra, hogy megváltozzon.

Volt egy barátnőm. Ő fél évig fadarabként feküdt és azt hajtogatta,hogy neki nincsen tapasztalata én vagyok a fiú ezért csináljam én. Nagyon szép puncija volt ezért szerettem nyalni, de ő nem szerette a nyalást. Szerintem túl érzékeny volt a csiklója. Viszont attól hamar beindult ha simogattam neki.kb 5 perc után kérte, hogy tegyem be vagy leszopott.

Viszont arra, hogy aktív legyen az ágyban fél évet kellett várnom. Hangosnak sosem volt hangos. Mindig kérdeztem, hogy mit szeretne, de sosem mondta el tehát ment a barkóbázás. Azt mindig mondta, hogy imádja ahogy élvezek. Én meg erre mindig azt mondtam, hogy én is szeretném látni ahogy ő élvez, de erre sosem válaszolt.

Sosem mondta azt, hogy figyelj, ha hosszabban ujjazol és nyalsz akkor lehet elmennék. Vagy ha simogatnád a puncimat hosszabban. De mikor simogattam akkor hamar felizgult és kérte, hogy tegyem be neki vagy bekapta.

Nagyon nehéz megfejteni egyes nőket.

Ha fél év után is fadarab akkor el kell engedni. Az ilyen tipusú lányoknak finger nincsen, hogy mit akarnak csak azt várják, hogy őket értsék meg miközben nem kommunikálnak és semmi logika nincsen a viselkedésükben.

Nem passzoltok szexuálisan. Engedd el!

júl. 23. 13:13
 23/40 anonim ***** válasza:
81%
Talán ha nem szokott masztizni nem is tudja, hogy most neki pont az kell, hogy itt vagy ott simogasd. Tehát a férfinak segítenie kell ezeket a dolgokat felfedezni saját magán. Az különben nekem is nehezemre esik, hogy megmondjam mit hogy szeretnék, mi esne jól, mert akkor azzal elveszik a spontaneitása a dolognak és kezd olyanná válni, mintha rendelésre menne. Az meg nem valami vágyfokozó, hogy megmondom, hogy itt nyomd meg és te megnyomod. Sokkal jobb, amikor váratlanul érsz hozzám olyan helyeken, amikre magam sem gondolnám, hogy ott jólesne és mégis működik a varázslat.
júl. 23. 13:24
 24/40 anonim ***** válasza:
3%

"Az meg nem valami vágyfokozó, hogy megmondom, hogy itt nyomd meg és te megnyomod. Sokkal jobb, amikor váratlanul érsz hozzám olyan helyeken, amikre magam sem gondolnám, hogy ott jólesne és mégis működik a varázslat."

Ez nagyon jó dolog ,ha tinik vagytok. De ez nem tini szex, egy felnőtt férfi igényei felnőtt gondolkodású nővel kompatibilis. Egy felnőtt nő normális esetben tudja, hogyan működik a teste, nem várja el a gondolatolvasást.

júl. 23. 17:47
 25/40 anonim ***** válasza:
78%

Nem pontosan ugyanilyen a helyzet, de volt egy valasz, arra reagalnek, miszerint minden no frigid fapina es nem szeretunk szexelni.

Nagyon szerettem, a kapcsolat elejen. Mikor meg nem laktunk egyutt, akkor is ketnaponta, vagy naponta mint a nyulak. Mert felizgatott, kivantam, azt ereztem, hogy nonek tekint, meg tudta hozni a kedvem. Ez tartott kb 2 evig.

Eltelt meg 2 ev, azota ha orgazmusra vagyom, maszturbalok, mert nincs velem ereztetve, hogy nem egy szexualis kellek vagyok, az meg valahogy nem hoz lazba, hogy mindig en elegitsem ki. Szoval kiegtem, eltunt az osszes szexualis vagyam. Attol nem indulok be, ha meg van fogva a mellem/fenekem/kapok egy csokot. Igy konnyu aszexualissa valni.

júl. 23. 17:57
 26/40 anonim ***** válasza:
36%
25. Te is a fenenek vagy akkor vele..
júl. 23. 18:06
 27/40 anonim ***** válasza:
84%
24, ez nem gondolatolvasás. Ha pl valhol megérinted a nőt, amitől az libabőrössé válik, akkor az nyilván jólesett neki, érdemes tehát megismételni később. Ezek olyan megfigyelések a másikon, amit ha odafigyelsz rá, észreveszel. Ez sokkal inkább tűzbe hoz, mint hogy parancsnok módjára mondogassam, hogy most ide nyúlj, itt simogass, de ne így inkább úgy. A partner is lehet kreatív, mutathat újdonságokat, akár tudtán kívül, csak mert egy önálló személyiséggel, egyéniséggel rendelkező ember, és létezhet olyan dolog, amit bizonyos módon csakis ő tud kivitelezni, csakis őáltala váltódik ki a kívánt reakció. Ha én nekiállok dirigálni, hogyan és mit csináljon, akkor elnyomom ezt a lehetőséget, akkor már nem kölcsönös megfigyeléseken alapul. Ezen túl egyébként nyilván lehet arról beszélgetni, hogy ki mit szeret, de nem kell egy full irányítást várni sem a nő, sem a férfi részéről.
júl. 23. 18:17
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
26: mint irtam, kiolt belolem minden vagyat. Semmilyen vonzalmat nem erzek, nem vagyok senkire, egyszeruen elveszitettem az erdeklodest a testiseg irant. Marad az, hogy vagy hasonlo aszex emberrel jovok ossze, vagy maradok egyedul.
júl. 23. 18:29
 29/40 A kérdező kommentje:

25!

Nem igénytelenség ez? "Ja ez van, ebben a realitásban kell mostantól léteznem", nemhogy megoldást keresnél, vagy elmélkednél a problémán. Felismered a problémát, de odáig nem jutsz el, hogy tegyél is ellene?

("ez van" - mentalitás nem sok boldogsághoz vezet)

júl. 23. 19:24
 30/40 anonim ***** válasza:
87%

Kerdezo, noi oldalrol probaltam ravilagitani a problemadra, bevallalva az itelkezo kommenteket. En nem kertem tanacsokat, velemenyt, te viszont igen. Azert irtam le, hatha elgondolkodtat teged, es esetleg tudj valtoztatn azon, hogy nektek jo legyen. Hogy nekem nem jo, az teged ne foglalkoztasson, en segiteni probalok, egy bizonyos szemszoget leirva.

#25 es #28 voltam.

júl. 23. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!