Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aszexuális lenne a barátnőm? (többi lent)
Elmondása szerint sosem nyúlt magához és ezt el is hiszem neki, mert sosem igazán kezdeményezett felém sem. Bármeddig kibírja szex nélkül. Talán csak 1-2x fordulna meg a fejében havonta a menstruáció miatt, de akkor sem komolyan...
Eleinte szexeltünk, de az utóbbi évben két kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor. Ha szexelünk is, előtte háromnegyed óra előjáték kell és nem mondom, hogy cdak takaró alatt misszionáriusba sötétben, de csak fekszik és nem csinál semmit... Nem mond semmit, semmi dirty talk vagy ilyesmi, vele ez csak megtörténik. Ha beszélek hozzá, akkor válaszol egy szavakkal. Kb másfél évembe telt, mire a szemembe mert nézni szopás közben...
Mostanra meguntam, hogy könyörögni kelljem, hogy játsszon már légyszíves fatörzset egy 20 percig, amíg szexelünk. Mostanában az a forgatókönyv, hogy megkérem, hogy szopjon le és többnyire - bár kissé kelletlenül - megteszi. Eléggé unom már, és ez nem igazán izgat már fel. Próbáltam beszélni erről vele és fel is fogja a problémát, viszont utána 2 napig tart csak a motivációja. Utána vissza a rendes kerékvágásba.
22 vagyok és most vagyunk 3 éve kapcsolatban. Sohasem csaltam meg, és nem is akarom, viszont ez nem kielégítő nekem így. Volt olyan, hogy mondtam neki, hogy most nagyon szükségem volna rá, de nem volt kedve semmihez. Így át kellett mennem a fürdőszobába és ott kiverni egyedül... Végtelenül megalázó és dühítő volt. Akkor komolyan elgondolkoztam rajta, hogy ott helyben szakítok vele.
Hát, nem csodálom. Ha te arra mondod neki, hogy "most nagyon szükségem van rád", amikor rajtad van a kangörcs, akkor ő ettől úgy érzi magát, hogy csak arra kell neked.
Értem egyébként, hogy te miről beszélsz, meg hogy miért volt neked megalázó, de ő kb azt éli, hogy feladata téged kielégíteni. Nem is gondol arra, hogy ebben neki is lehetne öröme.
Vagy nagyon fiatal még ehhez, vagy tévesen abban van, hogy a nőnek ez a dolga/kötelessége, vagy egyszerűen nem vagy rá olyan hatással, nem hozod eléggé lázba, nem illetek ilyen téren össze.
Említetted, hogy amikor megbeszélitek 2 napig tart a motivációja, feljebb mégis azt írod, két kezedet meg tudod számolni hányszor szexeltetek. Most akkor soha nem beszéltétek meg az éven, avagy valójában többször is volt alkalom?
Szerintem nem aszex, hanem más a szexuális étvágy, az is lehet, hogy már nem olyan jó a kapcsolat ami miatt lellkileg nincs a toppon. Nem tudod kierőszakolni, hogy valakinek nagyobb legyen a szexuális étvágya!
Nem lehet, hogy egyszerűen csak nem élvezi? Orgazmus meg előjáték nélkül az egész csak egy unalmas torna gyakorlat, aminek a végén ragacsos leszel. Ha több szexet akarsz, akkor ne a farkad erőltesd a torkába, hátha a szopástól is megundorodik, hanem nyald ki rendesen, hogy remegjen a térde!
Nem aszex ő, csak nem tudja, hogy milyen a jó szex.
Amúgy azzal mi bajod, hogy ha végre van szex, akkor igénye van rendes előjátékra? Neked nem esik jól vele foglalkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!