Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm tegnap elmondta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm tegnap elmondta, hogy rájött hogy ő aszexuális. Én tudom hogy mitől van ez neki, hogyan lehetne ezt leküzdeni? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Elég rossz gyermekkora volt, szülei korán elválltak és anyukájával élt, akinek sok pasija volt utána..

És az egyik akivel együtt éltek, leste őt miközben fürdött (mármint a barátnőmet, meg nagyon depressziós volt, folyton egyedül érezte magát és minden álomba sírta magát, még az öngyilkosságot is fontolgatta.

Most 20 éves. Még szűz, összesen 3 barátja volt. 4 éve egyáltalán nem érdekli a szex, és attól is félt amikor hozzáértek, a rossz emlékek miatt..

Nem rég óta ismerem őt, de elmondta hogy a családjánál is fontosabb vagyok neki, meg nekem mindent elmond, olyanokat amit senki más nem tud.

Szeretjük egymást.

És tegnap elmondta nekem hogy ő aszexuális.. Kérdeztem hogy a családja tud-e róla, azt mondta nem, mert azt hinnék hogy valami nincsen rendbe vele, és neki ez nem kell.

Hát szerintem ez nagyon nem normális, és nagyon akarom hogy ez változzon. Biztos vagyok benne hogy ez a régi emlékek miatt alakult ki, és szeretnék neki segíteni..

Hogyan tehetném meg? Beszélgessünk sokat azokról a dolgokról?

2012. okt. 16. 12:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Mondd neki, hogy te dugni akarsz, de neki nem fontos élveznie.
2012. okt. 16. 12:31
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Honnan a fenéből tudná, hogy ő aszexuális, ha még ki se próbálta a szexet? Fiatal lányokra nem sütném rá egyből ezt a szót, mellesleg szerintem nincs aszexuális nő, csak béna pasi.
2012. okt. 16. 12:31
 3/18 anonim ***** válasza:

Biztos lehetsz benne, hogy ez a dolog neki is nagyon rossz. Amiket leírtál az alapján gyerekkorában porig lerobolták az egész szexualitását, nem csoda, ha holtra nem érdekli és nem is érez semmit ezirányban. Ez az érintéstől való félelem is...Ha te érsz hozzá, azt hogyan viseli? Csók szokott lenni?

Ha újra akarjátok ezt építeni, az egy kegyetlenül kemény dió és nem csak rajtad múlik. Az ő fejében is dől el, akar e változtatni, akar e normális életet, mert az egy aszexuálisnak soha nem lesz. Elvégre neki kell szembeszállni a saját traumájával, ami minden csak nem könnyű. Ha szeret téged és te mellette állsz, nem erőltetsz semmit, lehet képes lesz rá.

Nem így született, hanem a történtek tették sajnos szegényt ilyenné, úgyhogy van esély.Segíthet, ha beszél az emlékekről, mondja ki, nyugtázza magában, hogy ez nem az ő hibája, ő itt egy áldozat volt. És küzdjön!

Én végigmentem ezen, azért írom le neked.

2012. okt. 16. 12:40
 4/18 anonim ***** válasza:
Olyan "divat" lett mostanában minden problémát ezzel magyarázni. Szerintem nem aszexuális, hogy lehetne az, ha még azt sem tudja, hogy milyen a szex? Próbálj vele sokat beszélgetni. Az is kell, hogy hagyja, hogy megismerd a testét. De ehhez is sok idő és beszélgetés kell, mert el kell érnek, hogy a fejében változzon valami.
2012. okt. 16. 12:42
 5/18 anonim ***** válasza:

1."Biztos vagyok benne hogy ez a régi emlékek miatt alakult ki" Ne legyél ebben biztos. Ha minden lány aszexuális lenne akit "lestek", akkor nagyon kevés normális szexualitásu nö lenne.

2.(Gondolom,) nem vagy pszichologus, ne akarj az ö eszközeikkel kisérletezni a barátnödön.

3. Az a legegyszerübb, ha annyira szeret, fogadja el töled a szexet, annak ellenére, hogy ö nem élvezi. Te meg akkor tegyél meg mindent, hogy neki is jo legyen! Mindketten legyetek egymással és magatokkal szemben is türelmesek.

2012. okt. 16. 12:43
 6/18 anonim ***** válasza:

Addig engem sem érdekelt a sex, amíg ki nem próbáltam...

Az aszexualitás azért nem egészen így nyilvánul meg. Pszichológushoz kéne mennie.

2012. okt. 16. 12:43
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy csak kifogás. Egy ismerősöm egy éve jár a barátjával, de nem akar dugni, állandóan kifejti, milyen undorító a f*sz, utál szopni, ő ebben nem élvez semmit, és a szex se érdekli. Szerintem ez szimplán prűdség és önzőség.
2012. okt. 16. 12:56
 8/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a barátnőd nem aszexuális, hanem fél a szextől. A kettő nem ugyanaz. Az aszexuálist eleve nem érdekli a szex. Nem arról van szó, hogy fél tőle, meg rossz emlékei vannak a testiségről (akár gyerekkorból), hanem egyszerűen nincs rá igénye se testileg, se lelkileg.

A barátnődnek, ha valóban ez a helyzet amit elmondott, pszichológusi segítségre van szüksége. Az, hogy ő aszexuálisnak mondja magát, az egy dolog, de szerintem ez inkább menekülés. Talált magának egy skatulyát, amibe beleerőszakolja magát, és innentől kezdve ez lesz neki a külvilág elleni védelem. Pedig egy jó szakember sokat segíthetne, mielőtt elrontja az egész életét.

2012. okt. 16. 12:56
 9/18 anonim ***** válasza:
Kérd szakember segítségét a barátnődnek, vagy hagyd ott és keress egy igazi nőt magadnak.
2012. okt. 16. 13:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

csak akkor tudna megváltozni ez, ha találna egy olyan férfit, akiben meg tudna bízni... de őszintén, ilyet nehéz találni manapság. főleg ha nem is keresi.

aztán meg valószínűleg nem is aszexuális, hiszen ha az lenne, nem zavarná, mert egyáltalán nem is vágyna arra, hogy vágyjon rá. ha ez így van, akkor fölösleges a kérdésed is, ha nem, akkor meg nem igaz a kérdés.

feltételezem azzal a 3 baráttal sem csak nézték egymást, mikor találkoztak.

"Honnan a fenéből tudná, hogy ő aszexuális, ha még ki se próbálta a szexet?"

honnan a fenéből tudod, hogy az ürüléket nem kívánod, ha még meg sem kóstoltad?

"mellesleg szerintem nincs aszexuális nő, csak béna pasi."

igen, mindenért a pasik a hibásak. ha a pasi impotens, akkor persze nem a nő hibája...

"Biztos lehetsz benne, hogy ez a dolog neki is nagyon rossz. Amiket leírtál az alapján gyerekkorában porig lerobolták az egész szexualitását"

azért vannak rosszabb dolgok is, amik történhetnek egy fiatal lánnyal. nem kell túlozni. legfeljebb érzékeny.

2012. okt. 16. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!