Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjam meg az új barátnőmnek hogy teljesen aszexuális vagyok?
Szerintem keress kifejezetten hozzád hasonló párt!"
Próbáltam de sajnos nem találtam
Gusztustalan vagy kérdező!
Minek kell így megtéveszteni a másikat?
Felháborító a viselkedésed kérdezö. Ha ezt velem megtennéd, én ezek után látni se akarnálak, két hónap ide vagy oda. Hogy aszex vagy, az egy olyan infó, amit én már az elsö randi elött tudni szeretnék, vagy ha nincs rá lehetöség elötte, akkor a randin, de annak is az elsö fél órájában, hogy el tudjam dönteni, akarok-e erre idöt szánni, vagy nem.
Igen, sajnos ez egy olyan téma, amiröl konkrétan beszélni kell és nem virágnyelven. Ha én lennék aszex, akkor úgy kezdeném, hogy mielött belebonyolódunk valamibe, van egy fontos dolog, amit el kell mondanom: aszexuális vagyok bla-bla-bla.... így nem vágod át a randipartneredet és ez a tisztességes, neked is csak jobb, ha tudod mi a pálya.
Egyébként meg szégyelld magad. Mit vársz különben, hogy majd hónapok után valahogy kiderül és azt fogja mondani, hogy nem baj? Szerintem úgy otthagy, mint a pinty.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!