Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek miért megy nekem miért nem? Mindenkit megcsal mégis mindig boldog
Nem, nem vagyok irigy csak felidegesít a helyzet. Van egy volt Barátnőm (már nem vagyunk azok)sorozatban elhagy valakit, általában megcsalja a csávót és összejön azzal akivel megcsalta az exét. Mindegyik srác csillagokat lehozza ő érte, sőt!!! Nagyon rendes volt az összes. Szakít az egyikkel, míg a másikkal még nagyobb szerelemre talál.
Ez hogy lehet? mindenkit megcsal mégis boldog?
Én meg itt nyomorgok, hogy azt hiszem nem lehet rosszabb, jön egy rosszabb ismerkedés. Nemhogy jobb, rosszabb jön mint az előző. Ő pedig vígan boldog, és semmit se kapott vissza azért hogy másokkal hogy elbánt
Bocsánat, lehet gonosz volt amit írtam de nem érzem igazságosnak
Ne hasonlitsd magad máshoz. A te dolgaid legyenek rendben, és érezd jól magad.
"Én meg itt nyomorgok, hogy azt hiszem nem lehet rosszabb, jön egy rosszabb ismerkedés."
Miért mész bele olyan dolgokba, amit nem felelnek meg neked?
A saját életeddel foglalkozz, ne a másikéval. Ne hasonlítgass, ő olyan, te meg ilyen.
Egyébként lehet vissza fogja egyszer kapni, de ezt ne kívánd neki.
Ismerek ilyet, pont ezt csinálta, bár ő sokszor szenvedett is saját magától. Aztán nagyon durván beleszeretett egy olyan csávóba aki minden pénzét elvette, lelkileg majd fizikailag is bántalmazta, sok évnyi adósságba tette, és az az idióta még szült is neki, amivel méginkább maga alá tett.
Aztán a gyerek miatt összeszedte magát es elmenekült, utána csodával határos modon összejött azzal akit titkon mindig is szeretett. Azota a saját anyja sem ismer rá annyira megváltozott, jó irányba.
De ne ez lebegjen a szemed előtt. A sajat életeddel foglalkozz. Ennek a lánynak, vagyis mar nőnek a baratnői se ilyenek voltak, de sose itélték el ezért, sőt a legnehezebb időszakban is mellette voltak. Amugy meg élték ők is a saját életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!