Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire elfogadható ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható ebben az esetben a nődöntése?

Figyelt kérdés

Az ex paromról lenne szó akivel 4 évig együtt voltunk.

Ez idő alatt született egy kislányunk.

Most 3 éve külön vagyunk külön,néha össze járunk kb 1-1,5 éve de semmi komoly mivel nem akar tőlem kapcsolatot, se én tőle.

Egyikünknek sincs közel 2 éve párkopcsolata.

Szóval a történet az hogy nem olyan rég vettem egy ingatlant.

Az ingatlan elég nagy viszont nem szeretek egyedül lenni benne,aminek van konkrétan oka is.

Nem vagyok az a ilyedős típus.

De elég sokszor hallok este furcsa hangokat konkrétan bent a házban.

Néha olyan érzésem is van mintha valaki nézne miközben tudom jól, hogy teljesen egyedül vagyok ott.

Na de ezt nagyjából nem ennyire lényegre töröen elséltem a gyerekem anyjának.

Aki közölte velem nem akar ott lenni és magamra hagyott teljesen.

Mennyire elfogadott volt tőle ez a viselkedés ?

Mennyire elfogadott hogy volt szive egyedül hagyni ott éjszaka mikozben tudta hogy én kissé félek?

Nem be képzelek semmit!

És nem a frászt akartam rá hozni csak nem akartam hazudni neki.

júl. 22. 00:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szóval felajánlottad az exednek, hogy van egy szellemjárta veszélyes ház amit amúgy nem ismersz centiröl centire mert most vetted, és van e kedve odaköltözni a gyerekkel? Meg egyébként beismerted közben hogy kezdesz megbolondulni fiatal éveid ellenére, és a paranoia diagnosztikája az ajtódon kopogtat. 😂 Micsoda csábító ajánlat.. Nem is tudom hogy miért nem ment bele

P.S: Igen, jogos volt.

júl. 22. 12:48
 12/16 anonim ***** válasza:
A kérdezőt már elvitte a mumus :)
júl. 22. 13:25
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért nincs "jogos volt és teljesen oké döntés"? Miért van ott mindkét opcióban az, hogy kötsög volt a nő? :D
júl. 22. 13:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Két opció van:

- Nagyobb eséllyel nincs ott semmi, csak a ház hangjai plusz paranoia. Menj el pszichológushoz, vizsgáltasd át a házat, akár fel is szenteltetheted ha ettől jobban érzed magad, de ez mind csak a te problémád. Hívj át havert, lekizz vele, hátha segít.

- Van ott egy démon. Hívd csak át a nőt, hátha egy ember helyett kettőt esz meg, vagy nemtom.

júl. 22. 13:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi van már a pasikkal? Az egyik nemrég ler!b@ncozta a nőt, amiért vágyik a szexre, most meg itt van ez a gyáva nyúl, aki túl sok Szörny Rt-t nézett és nyíg, hogy a volt párja védje meg...
júl. 22. 13:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagy egy kedves egér család (nem a ház), ami éjjel szeret randalírozni 😅. Nekem furcsa, hogy egy felnőtt ember pár kis zajtól ennyire berezel és nem az jut eszébe, hogy recseg a padló/lépcső/akármi vagy valami állat a lakótársa (egér, patkány, nyest a padláson stb). Engem valamelyik éjjel egy cserebogár kergetett majdnem az őrületbe (tudtam mi csinálja, csak idegesített), mert alig tudtam megfogni, csak hallottam, hogy koppan az ablakon majd csend. Aztán a plafonon szórakozott, mire felkapcsoltam a lámpát eltünt. Aztán újra kezdte.
júl. 22. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!