Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható ebben az esetben a nődöntése?
Az ex paromról lenne szó akivel 4 évig együtt voltunk.
Ez idő alatt született egy kislányunk.
Most 3 éve külön vagyunk külön,néha össze járunk kb 1-1,5 éve de semmi komoly mivel nem akar tőlem kapcsolatot, se én tőle.
Egyikünknek sincs közel 2 éve párkopcsolata.
Szóval a történet az hogy nem olyan rég vettem egy ingatlant.
Az ingatlan elég nagy viszont nem szeretek egyedül lenni benne,aminek van konkrétan oka is.
Nem vagyok az a ilyedős típus.
De elég sokszor hallok este furcsa hangokat konkrétan bent a házban.
Néha olyan érzésem is van mintha valaki nézne miközben tudom jól, hogy teljesen egyedül vagyok ott.
Na de ezt nagyjából nem ennyire lényegre töröen elséltem a gyerekem anyjának.
Aki közölte velem nem akar ott lenni és magamra hagyott teljesen.
Mennyire elfogadott volt tőle ez a viselkedés ?
Mennyire elfogadott hogy volt szive egyedül hagyni ott éjszaka mikozben tudta hogy én kissé félek?
Nem be képzelek semmit!
És nem a frászt akartam rá hozni csak nem akartam hazudni neki.
Szóval felajánlottad az exednek, hogy van egy szellemjárta veszélyes ház amit amúgy nem ismersz centiröl centire mert most vetted, és van e kedve odaköltözni a gyerekkel? Meg egyébként beismerted közben hogy kezdesz megbolondulni fiatal éveid ellenére, és a paranoia diagnosztikája az ajtódon kopogtat. 😂 Micsoda csábító ajánlat.. Nem is tudom hogy miért nem ment bele
P.S: Igen, jogos volt.
Két opció van:
- Nagyobb eséllyel nincs ott semmi, csak a ház hangjai plusz paranoia. Menj el pszichológushoz, vizsgáltasd át a házat, akár fel is szenteltetheted ha ettől jobban érzed magad, de ez mind csak a te problémád. Hívj át havert, lekizz vele, hátha segít.
- Van ott egy démon. Hívd csak át a nőt, hátha egy ember helyett kettőt esz meg, vagy nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!