Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható ebben az esetben a nődöntése?
Az ex paromról lenne szó akivel 4 évig együtt voltunk.
Ez idő alatt született egy kislányunk.
Most 3 éve külön vagyunk külön,néha össze járunk kb 1-1,5 éve de semmi komoly mivel nem akar tőlem kapcsolatot, se én tőle.
Egyikünknek sincs közel 2 éve párkopcsolata.
Szóval a történet az hogy nem olyan rég vettem egy ingatlant.
Az ingatlan elég nagy viszont nem szeretek egyedül lenni benne,aminek van konkrétan oka is.
Nem vagyok az a ilyedős típus.
De elég sokszor hallok este furcsa hangokat konkrétan bent a házban.
Néha olyan érzésem is van mintha valaki nézne miközben tudom jól, hogy teljesen egyedül vagyok ott.
Na de ezt nagyjából nem ennyire lényegre töröen elséltem a gyerekem anyjának.
Aki közölte velem nem akar ott lenni és magamra hagyott teljesen.
Mennyire elfogadott volt tőle ez a viselkedés ?
Mennyire elfogadott hogy volt szive egyedül hagyni ott éjszaka mikozben tudta hogy én kissé félek?
Nem be képzelek semmit!
És nem a frászt akartam rá hozni csak nem akartam hazudni neki.
Ez kb egy hete történt (vagy lehet több is valamenyivel)de akkor sem hagy nyugodni a tudat, hogy úgy sétált ki, hogy nem irt nem hivot fel se, hogy mi van velem vagy bármi pedig elérhető volt egész éjjel.
Pedig nagyon jó volt a viszony köztünk de tényleg.
Még is csúnyán magamra hagyott.
Ne igazán értem hogy mi lenne szerinted a megfelelő, felnőtthöz illő reakció erre.
Én még ha fülig bele vagyok esve valakibe, és minden szava fontos számomra, akkor se veszek komolyan ilyesmit.
Ha valami apró, elhanyagolható kis náthája van amit jóformán meg se érez, akkor simán megkérdezem hogy hogy van, szüksége van-e valamire, stb, de azt így se kérdezném meg hogy elment-e már a démon a kanapéja alól😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!