Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire elfogadható ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható ebben az esetben a nődöntése?

Figyelt kérdés

Az ex paromról lenne szó akivel 4 évig együtt voltunk.

Ez idő alatt született egy kislányunk.

Most 3 éve külön vagyunk külön,néha össze járunk kb 1-1,5 éve de semmi komoly mivel nem akar tőlem kapcsolatot, se én tőle.

Egyikünknek sincs közel 2 éve párkopcsolata.

Szóval a történet az hogy nem olyan rég vettem egy ingatlant.

Az ingatlan elég nagy viszont nem szeretek egyedül lenni benne,aminek van konkrétan oka is.

Nem vagyok az a ilyedős típus.

De elég sokszor hallok este furcsa hangokat konkrétan bent a házban.

Néha olyan érzésem is van mintha valaki nézne miközben tudom jól, hogy teljesen egyedül vagyok ott.

Na de ezt nagyjából nem ennyire lényegre töröen elséltem a gyerekem anyjának.

Aki közölte velem nem akar ott lenni és magamra hagyott teljesen.

Mennyire elfogadott volt tőle ez a viselkedés ?

Mennyire elfogadott hogy volt szive egyedül hagyni ott éjszaka mikozben tudta hogy én kissé félek?

Nem be képzelek semmit!

És nem a frászt akartam rá hozni csak nem akartam hazudni neki.

júl. 22. 00:01
A kérdező szavazást indított:
Nem volt jogos a nő döntése (ha lett volna szíve nem hagy ott egyedül éjszaka magadra)
Jogos volt de nem volt szép tőle
11 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Máskor is egyedül leszel, nem?
júl. 22. 00:05
 2/16 A kérdező kommentje:

Ez kb egy hete történt (vagy lehet több is valamenyivel)de akkor sem hagy nyugodni a tudat, hogy úgy sétált ki, hogy nem irt nem hivot fel se, hogy mi van velem vagy bármi pedig elérhető volt egész éjjel.

Pedig nagyon jó volt a viszony köztünk de tényleg.

Még is csúnyán magamra hagyott.

júl. 22. 00:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogosan döntött így, nem is értem, hogy mi mást vártál volna. Hogy beköltözzön hozzád, amiért esténként félsz a semmitől... ?
júl. 22. 00:52
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben jogos.
júl. 22. 00:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jogos és cseppet sem szívtelen.
júl. 22. 00:55
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább nyomozd ki a zaj okát. Lehetnek egerek.
júl. 22. 01:05
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
És mégis mi a francot akarnál? Hogy a gyereked anyja védjen meg a mumustól?
júl. 22. 01:40
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne igazán értem hogy mi lenne szerinted a megfelelő, felnőtthöz illő reakció erre.

Én még ha fülig bele vagyok esve valakibe, és minden szava fontos számomra, akkor se veszek komolyan ilyesmit.

Ha valami apró, elhanyagolható kis náthája van amit jóformán meg se érez, akkor simán megkérdezem hogy hogy van, szüksége van-e valamire, stb, de azt így se kérdezném meg hogy elment-e már a démon a kanapéja alól😭

júl. 22. 05:11
 9/16 anonim ***** válasza:
Felnőtt ember vagy, miért lenne szívtelenség? Egy kisgyereknél érthető, ha fél valamitől éjszaka akkor nem hagyom magára és megnyugtatom, de egy meglett férfit? Aki már tisztában van azzal, hogy semmi sincs a lakásban, maximum egér, a padláson egy nyest család vagy a padló recseg. (Off: nálunk nyest volt a padláson, jó kis bulikat tarthatott, mert sokat zörgött, alig tudtuk megfogni élvefogó csapdával, csak azt hallottuk, hogy randalírozik. Sose láttuk, csak amikor belement nagy nehezen). Ha csak összejárkáltok semmiképpen sem elvárható, hogy azért ottmaradjon, mert lehet van pár egérke vagy nyest, amitől félsz. Hozzáteszem: ez nőkre is vonatkozik. Felnőtt emberek ne féljenek már egyedül (kivétel az, akit trauma ért, az más kategória), ajtót este bezárod, tegyél ki egércsapdát meg keresd meg a hang okát (a padlók is szeretnek nyikorogni, meg kattanni stb).
júl. 22. 06:22
 10/16 anonim ***** válasza:
Jogos a döntése. Mivagy te? Valami gyerek?
júl. 22. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!