Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható, hogy a pár férfi tagja egyedül "bulizgat", és akkor találkoznak a párjával, amikor ő éppen akarja? Mit tennétek ebben az esetben? Hozzáteszem, nem vagyunk fiatalok. 47N/56F
Nekem nem lenne elfogadható.
Ennyi idősen már nem kérnék a játszmákból.
Bár ez minden korosztályban ugyanazt jelenti: nem érdekled igazán.
Velem ezt egyszer megcsinálták….és láthatóan élvezte. Utána kidobtam. Majd újra próbálták ezt velem csinálni csak akkor már nem ment.
Ne hagyd magad!
"és akkor találkoznak a párjával, amikor ő éppen akarja"
Igen, jobb helyeken akkor találkozik a pár két tagja, amikor mindketten találkozni akarnak. Amikor csak az egyik (pl. a nő), akkor nincs találkozás.
Az egy másik kérdés, hogy egy jó párkapcsolatban mindketten gyakran akarnak találkozni a másikkal. De erre nincs szabály. Van, akinek több én-időre van szüksége. Egy 56 éves férfi már valószínűleg nem akarja a teljes eddigi életét feladni. Ha van barátnője, mellette hosszú távon is meg akarja őrizni eddigi életét. Szóval sosem lesz úgy a párod, mintha 25 évesen összekerültetek volna és közös családot alapítotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!