Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire elfogadható hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elfogadható hogy a párunk semmit nem csinál munka után?

Figyelt kérdés

Én is elfáradok de tudom hogy vannak dolgok amit munka után kell megcsinálni .

Barátnőm meg este fél hattól semmit nem csinál. Semmivel nem foglalkozik. Ha szóba hozom akkor meg nincs ideje semmire.

De én nem értem..

Tudom heti egyszer fel kell porszívózni, virágokat öntözni minden nap, vagy rendet tenni kicsit stb..ő semmit nem tesz hiába minden beszélgetés.

Bíztam hogy sikerül össze csiszolni de egyre rosszabb..úgy érzem magam mint egy takarító nő ..37f

2024. júl. 13. 14:15
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Semennyire, semmirekellő a nő te meg papucs, tudod kinek kéne ilyen... szégyen.
2024. júl. 13. 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Én se fogadnám el. Jogod van lelépni.
2024. júl. 13. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
54%
Ilyenkor érdemes felidézni, otthon vajon csinált-e önszántából ilyeneket, a szülői házban, mielőtt még összeköltöztetek. Gyanítom, hogy nem nagyon...
2024. júl. 13. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Te egy csicska vagy szànalmas, legyél a cselédje.. lúzer
2024. júl. 13. 15:01
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Égne a pofamrol a bőr, ha nem csinálnám meg ezeket. 2 kisgyerek mellett is mindig rend van és van főzve. A barátnőd egy lusta disznó
2024. júl. 13. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
54%
Azonnal elhagynàm....
2024. júl. 13. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!