Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem elég bizonyíték hogy szeretem?
Páromnak elmondtam hogy több közös élményt és tartalmasabban szeretnék időt tölteni vele. Mint azt hogy haza érünk ő nézi minden nap 3 órát a szellemes műsort a tévében, majd elalvás előtt még videózik mobilon.
Majd random megölel és azt mondja szerelmes belém és én szeretem e.
Mondtam ha nem szeretnélek nem akarnék veled tartalmasabb programot csinálni de ezt tudod..én próbálok szervezni ő nem akar jonni. Tud mindent mégsem változtat ezen.
Tehát nem vagy képes egyenesen kimondani, a szemébe nézve, hogy szereted? Akkor nem szereted.
Ezt ő is tudja, érzi, ezért viselkedik így.
Ha néha odafigyelnél rá, akkor tudnád, hogy miért nem megy veled sehova.
A tévé meg a mobil menekülés a valóságból. Addig se kell veled beszélgetni se.
Te meg komolyan azt hiszed, hogy ez elég bizonyíték, hogy szereted? Csak azért akarsz vele időt tölteni, mert a terapeuta mondta. Ugyanis a kapcsolatotok rég kihűlt, megromlott. Elviselni nem tudjátok egymást.
Ő tíz éve vár, hogy egyszer elveszed és csinálsz neki gyereket. Szerinted ehelyett egy séta elég bizonyíték? Ne viccelj!
Pont ezért nem megy veled sehova. Szégyelli, hogy mindenki rajtatok röhög. Mást egy év után elvettek, tíz év után már iskolás a legnagyobb gyerek, felépítettek egy közös életet. Te meg itt bohóckodsz a gyakorin, hogy megint beteg, meg nem elég pedáns. Ahelyett, hogy előre haladnátok, csak visszafelé. Tud ez még rosszabb lenni?
". Örüljneki hogy biztonságban érzi magát melletted."
Persze, mint egy pótmama mellett, aki kiszolgálja, míg ő tv-zik és játszik. Nem tudnék férfiként tekinte arra, aki gyerek szerepet vesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!