Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok írni nekem a szeretetre bizonyítékokat?
ezt nem bizonyítani kell, hanem érezni, ha te nem érzed akkor,, hát az sajnálatos.. Most lelehet írni hogy az hogy hü de szereted őt, meg bármit megeteszel érte, de ezt úgyis neked kell érezned, ez nem valami megmagyarázható dolog.
Azért én se vagyok full elragaszkodva a valóságtól, de ettől még nem kell teljesen érzelmetlennek lenni, létezik a szerelem. Ha te nem találod meg, szívás.
ja igen, nahát, nem is tudom én mit írnák.
Uhhööh, kezdj el írni kémiáról, ilyen meg olyan jó érzés, tök jól érzed magad, jobb színben látod a világot, persze ezeket jól részletezve sok hablagy meg stb.. én is csak úgy spontám összerakom, a lényeg hogy írj valamit aztán később javítgatod, kiegészíted, kitörölsz ezt-azt, csak legyen valami alapod.
most pl egy pár oldalas angol társasjáték szabályt fordítok, de azt is össze-vissza, mert ha leálok agyalni az első pár mondaton, hogy hogy hangozna jól magyarul ülhetek felette egész nap.
szóval ja, úgyis szokták a tanárok mondani hogy ha nem tudod halajd tovább, aztán majd visszatérsz, ez is baromi nehéz hogy magyarul jól hangozzon, de így ide oda ugrálok és egész jól lehet haladni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!