Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnátok ha a párotok exe belájkolná a közös képeteket?
Ismerősök maradtak a szakítás után. Mivel én is meg vagyok jelölve a képen, kaptam róla értesítést. Sokkal szebb mint én, a közelébe sem érek.
Fel akarja hívni magára a figyelmet vagy csak szimplán belájkolta?
Nem érdekelne. Mondjuk én megbízom a páromban. Egyébként az én egyik exem is gyakorlatilag mindent lájkolgat, amit megosztok. 8 éve szakítottunk... Szerintem nincs túl rajtam, de engem egyáltalán nem érdekel, hogy mit csinál az életével.
A párod magatartásán múlik, hogy ezt mennyire kell komyan venni. Nem az exen.
Próbálod a nőt hibáztatni, de ő semmiről sem tehet. Látható, hogy nem ő foglalkozik a férjeddel hanem fordítva. Te magad írtad le a tényeket erről. Mikor a férjed ráírt, azt is ő hárította. Ha akarna valamit, a drágalátos férjed már rég vele lenne.
Az meg hogy szebb, hülyeség. Magunkkal szemben eleve kritikusabbak vagyunk, és nem minden a külső. A csajszi biztos nem foglalkozik ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!