Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire gondolnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolnátok ha a párotok exe belájkolná a közös képeteket?

Figyelt kérdés

Ismerősök maradtak a szakítás után. Mivel én is meg vagyok jelölve a képen, kaptam róla értesítést. Sokkal szebb mint én, a közelébe sem érek.

Fel akarja hívni magára a figyelmet vagy csak szimplán belájkolta?

júl. 20. 08:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem unod még? Nem akar téged a férjed csak vagy neki mert egyedül nem akar megdögleni, de ha jön más nő megcsal, elhagy mint a huzat. Soha nem voltál kielégítően jó neki. Fogadd el ezt a tényt és válj el tőle! Várhatsz te arra, hogy majd beléd esik nem fog soha.
júl. 20. 11:52
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Miért, nem fér el a sok szenny kérdés között egy ilyen is? Mi az, hogy nem unja még? Normális vagy? Max te unod, de akkor lehet lapozni. Egy ilyen után az emberek zömében többéves terápiára járnak egy valag pénzért, ez meg ingyen van neki. Mit zavar ez téged, meg mit osztod az észt kéretlenül, hogy ki miről írjon ki kérdést szerinted?
júl. 20. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem érdekelne. Mondjuk én megbízom a páromban. Egyébként az én egyik exem is gyakorlatilag mindent lájkolgat, amit megosztok. 8 éve szakítottunk... Szerintem nincs túl rajtam, de engem egyáltalán nem érdekel, hogy mit csinál az életével.

A párod magatartásán múlik, hogy ezt mennyire kell komyan venni. Nem az exen.

júl. 20. 12:30
 14/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom, nem kellett volna kiírnom ezt a kérdést is.. de nagyon nehéz szembenézni ezzel az egésszel, beismerni hogy az egész életem, a boldognak hitt kapcsolatom egy nagy semmi lett hirtelen.. és igen kapaszkodtam abba a gondolatba, hogy mi van ha a csaj direkt húzgálja a mézesmadzagot mert tudja, hogy sokkal szebb… Egyik válaszoló kedves volt, hogy azt írta lehet nem is szebb az ex, de ez így van, van szemem nekem is… Sajnálom több kérdést nem írok ki, lassan összeszedem magam. Senkivel nem beszéltem eddig, majd a legjobb barátnőmmel találkozom ma később, szerintem kibőgöm magam
júl. 20. 15:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Az előző kérdésed alapján a nő semmit nem akar, szeretne, ha tullepne rajta a pasid, a pasid viszont még mindig az exét akarja.
júl. 20. 16:04
 16/16 anonim ***** válasza:

Próbálod a nőt hibáztatni, de ő semmiről sem tehet. Látható, hogy nem ő foglalkozik a férjeddel hanem fordítva. Te magad írtad le a tényeket erről. Mikor a férjed ráírt, azt is ő hárította. Ha akarna valamit, a drágalátos férjed már rég vele lenne.

Az meg hogy szebb, hülyeség. Magunkkal szemben eleve kritikusabbak vagyunk, és nem minden a külső. A csajszi biztos nem foglalkozik ezzel.

júl. 20. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!