Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok az alábbiakról?
Tuti kiverném a hisztit.
Kérted, és nem adja meg a kódot?
Hát nekem fel sem tűnnének ezek. Az is jelent valamit, hogy lecsekkolod, hogy mindenféle zár van rajta...
Egyébként nem azért, de mégis miért ne kódolná le egy ember a telefonját? Ordas mennyiségű privát infó van rajta, csak eg yhülye nem kódolja le..
Nem is a kóddal van a gondom. Az enyémre is muszáj a kód pl. telefonnal fizetés miatt.
#5 igen, 2-3 hete némítva a telefon, néha csak rezgőre sikerül... Kérdezem én, hogy miért?
Nem lecsekkoltam az ujjlenyomatzárat, hanem tök véletlenül pont láttam, mikor feloldotta. Már önmagában ezen meglepődtem, hogy miért? A régi telon sima billentyűzára volt. Miért kell hirtelen egyszerre a kettő?
Aha.
Tehát a nagy semmibe próbálod a képzelgésedet belelátni.
Láttad, hogy az új telefonján be vannak álíltva azok a biztonsági intézkedések, amiket normális körülmények között is illik beállítani, erre te már elkezdesz fantáziálni. :D
Hát hallod, ilyen álnok szuka mellett sajnálom szerencsétlen pasast.
"Az enyémre is muszáj a kód"
Szóval biztos félrelépsz! Lebuktál!
Hihetetlen, hogy mennyi értetlen ember van kit. Kit érdekel a kódja!
De a gyengébbek kedvéért ismétlem önmagam: miért kell némítani néhány hete, ha közösen vagyunk itthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!