Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnátok az alábbiakról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok az alábbiakról?

Figyelt kérdés
Férjem néhány hónapja telefont cserélt. Az új telefonja azóta "agyon kódolva", ujjlenyomat, billentyűzár, alkalmazászár. 2-3 hete ha mindketten itthon vagyunk némítva, rezgőre állítva... A kódokat 'természetesen" én nem tudom. Kíváncsi vagyok ti mit gondolnátok erről?
2023. márc. 13. 14:09
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
A privátra: vajon miért? És ahhoz miért kell némítani?
2023. márc. 13. 14:16
 2/30 anonim ***** válasza:
12%

Tuti kiverném a hisztit.

Kérted, és nem adja meg a kódot?

2023. márc. 13. 14:16
 3/30 A kérdező kommentje:
Nem kértem kódot, eszembe sem jutott. Ennyi bizalmam volt írányába. Nem sokkal a telefoncsere után keresett benne valamit, akkor vettem észre, hogy ujjlenyomatzár is van rajta, plusz még billentyűzár. Azóta sem kérdeztem meg a kódot egyetlenegyszer sem. Viszont 2-3 hete feltűnt, hogy néha berezeg, 1-2 ilyen olyan értesítés, állítólag.
2023. márc. 13. 14:23
 4/30 anonim ***** válasza:
70%

Hát nekem fel sem tűnnének ezek. Az is jelent valamit, hogy lecsekkolod, hogy mindenféle zár van rajta...

Egyébként nem azért, de mégis miért ne kódolná le egy ember a telefonját? Ordas mennyiségű privát infó van rajta, csak eg yhülye nem kódolja le..

2023. márc. 13. 14:24
 5/30 anonim ***** válasza:
48%
Hát, alapvetően nem vagyok annak a híve, hogy egy kapcsolatban belenézzenek a felek egymás telefonjába vagy tudják egymás jelszavát, meg ilyesmi, de ez már tényleg kicsit sok és nekem is red flag lenne, főleg hogy úgy veszem ki a szavaidból kérdező, hogy hirtelen állt be ez a változás a férjednél, és eddig nem ez volt a megszokott nálatok. Én első körben leülnék vele higgadtan beszélni és nagyon alaposan figyelni, hogy hogyan reagál mikor felhozom a témát.
2023. márc. 13. 14:24
 6/30 A kérdező kommentje:

Nem is a kóddal van a gondom. Az enyémre is muszáj a kód pl. telefonnal fizetés miatt.

#5 igen, 2-3 hete némítva a telefon, néha csak rezgőre sikerül... Kérdezem én, hogy miért?

Nem lecsekkoltam az ujjlenyomatzárat, hanem tök véletlenül pont láttam, mikor feloldotta. Már önmagában ezen meglepődtem, hogy miért? A régi telon sima billentyűzára volt. Miért kell hirtelen egyszerre a kettő?

2023. márc. 13. 14:32
 7/30 anonim ***** válasza:
36%

Aha.

Tehát a nagy semmibe próbálod a képzelgésedet belelátni.

Láttad, hogy az új telefonján be vannak álíltva azok a biztonsági intézkedések, amiket normális körülmények között is illik beállítani, erre te már elkezdesz fantáziálni. :D

Hát hallod, ilyen álnok szuka mellett sajnálom szerencsétlen pasast.

2023. márc. 13. 14:34
 8/30 anonim ***** válasza:
49%

"Az enyémre is muszáj a kód"

Szóval biztos félrelépsz! Lebuktál!

2023. márc. 13. 14:35
 9/30 A kérdező kommentje:

Hihetetlen, hogy mennyi értetlen ember van kit. Kit érdekel a kódja!

De a gyengébbek kedvéért ismétlem önmagam: miért kell némítani néhány hete, ha közösen vagyunk itthon?

2023. márc. 13. 14:37
 10/30 anonim ***** válasza:
36%
De basszus te is nemitod a telot.
2023. márc. 13. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!