Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok,ha ilyeneket beszélne az exével?
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt a párommal.1 hónapja szakítottak az exével amikor megismerkedtünk. Vele 14 évig volt,de nincs gyerekük. Reggel rajottem,hogy teljesen lemerült a telefonom ezért az ő telefonjáról szerettem volna írni anyukámnak egy üzenetet,de észrevettem,hogy beszélt az exével,tudom,hogy csúnya dolog,de megnéztem. Az exe könyörgött neki,hogy béküljenek ki a párom pedig azt írta,hogy mindennap gondolkodik,hogy hol rontották el.Miutàn eljöttem felhívott,hogy beszélt az exével és könyörgött neki,de szerintem csak azért mondta el,mert észrevette,hogy máshol van a telefonja.Ezen kívül kitorolte az előző beszélgetéseket az exével és van egy "lány barátja" vele is törölte.
Szerintem egy 14 éve tartó kapcsolat után 1 hónappal nem kellett volna új kapcsolatba kezdjen. Ő még egyrészt nincs túl a nőn, másrészt ha mindennap gondolkodik, hol rontották el, akkor sanszos hogy vissza is megy hozzá. Én búfelejtő nem akarnék lenni.
2022. nov. 3. 11:23
2/16 anonim válasza:
Jaj, menekulj. De tenyleg.
2022. nov. 3. 11:31
3/16 anonim válasza:
Ilyen exfeleséggel, meg lány barátokkal írkáló senkiházi nekem nem kéne.
2022. nov. 3. 11:40
4/16 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy lépj ki ebből a kapcsolatbòl, simán előfordulhat, hogy vissza megy az exhez, eleve gondolkodik, hogy hol rontották el, vagyis érdekli őt is. 14 év után 1 hònap nagyon kevés idő, hogy az ember végleg elengedjen valakit. A legrosszabb pedig nálatok az, hogyha 4 hònap alatt nem zùgott beléd annyira, hogy közömbös legyen neki az exe, akkor már nem is fog....
2022. nov. 3. 12:15
5/16 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem,hogy miért mondta ezt. Az volt a válasza,hogy azért mondta,hogy megnyugtassa az exét és normálisan eltudjanak válni
2022. nov. 3. 12:18
6/16 anonim válasza:
Ez elég gyenge duma, ha én szeretek valakit, akkor nem az exemet nyugtatgatom, ha egyszer nem működött, akkor nem és kész. Ùj barátnő mellett, pont nem foglalkoznék vele, hogy mit rontottam el elöző kapcsolatban.
2022. nov. 3. 12:22
7/16 anonim válasza:
14 év után édeskevés idő telt el, neki még mindig fontosabb az, hogy az exe mit gondolt/érez. Minek kellett nyugtatgatni? Velem ilyet egyszer (és remélhetőleg utoljára) gimnáziumban próbáltak eljátszani, de én kipattintottam a csávót, szórakozzon mással
2022. nov. 3. 12:35
8/16 anonim válasza:
Nem értem. Négy hónapja vagytok együtt ő meg egy hónapja hagyta el az exet? Tehát akkor három hónapig csalta veled ?
Te csak egy bufelejto vagy vagy egy kapaszkodó, ami kihúzta öt egy nem működő kapcsolatbol, de két dolog lehetséges innentol:
1.vagy visszamegy az exehez és ott hagy
2.vagy melletted rendbe jön erzelmileg, lezárja az exet és amint jól lesz, elhagy és keres egy rendes kapcsolatot
Te egyikből sem fogsz tudni jól kijönni :(
2022. nov. 3. 13:23
9/16 anonim válasza:
"4 hónapja vagyunk együtt a párommal.1 hónapja szakítottak az exével amikor megismerkedtünk." = szerető VOLTÁL kérdező! :DDD
Úgy kell neked, azt hitted csak úgy elfelejti, amikor több mint valószínű csak szexre kellettel az exe pedig rajott hogy veled csalta és szépen kirakta.
Sőt én azt sem hiszem el, hogy a nő kezdeményezett, hanem inkább fordítva történt. A pasid hazudik, ugyanazt teszi mint vele tette. xD
Majd most megtudod milyen a másik szerepet játszani.
Megerdemled! :)
2022. nov. 3. 13:49
10/16 anonim válasza:
9 es te nem tudsz szöveget értelmezni? 4 hònapja vannak együtt, 1 hònapja már külön volt az exétől mikor ők megismerték egymást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!