Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnátok,ha ilyeneket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok,ha ilyeneket beszélne az exével?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt a párommal.1 hónapja szakítottak az exével amikor megismerkedtünk. Vele 14 évig volt,de nincs gyerekük. Reggel rajottem,hogy teljesen lemerült a telefonom ezért az ő telefonjáról szerettem volna írni anyukámnak egy üzenetet,de észrevettem,hogy beszélt az exével,tudom,hogy csúnya dolog,de megnéztem. Az exe könyörgött neki,hogy béküljenek ki a párom pedig azt írta,hogy mindennap gondolkodik,hogy hol rontották el.Miutàn eljöttem felhívott,hogy beszélt az exével és könyörgött neki,de szerintem csak azért mondta el,mert észrevette,hogy máshol van a telefonja.Ezen kívül kitorolte az előző beszélgetéseket az exével és van egy "lány barátja" vele is törölte.

2022. nov. 3. 11:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%

Nem én vagyok az egyetlen aki ezt gondolja...

Amúgy meg ne engem zavarj hanem adj tanácsot a kerdezonek (ha még nem tetted meg)!

Különben meg lehetett volna normálisan is fogalmazni neki, hogy az ember ne értse félre, nem? :D

Pl. "párom exével(14 évig volt együtt) 4 hónapja szakított és velem rá egy hónapra kezdett el járni/ egy hónap után pedig velem jött össze."

2022. nov. 3. 14:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Rákérdeztem,hogy miért mondta ezt. Az volt a válasza,hogy azért mondta,hogy megnyugtassa az exét és normálisan eltudjanak válni"

Ja persze azért írta, "hogy mindennap gondolkodik, hol rontották el"

Ezzel nyugtatta az exét. Jó kis kamu duma. Meg ezért kellett kitörölni a beszélgetéseket...

2022. nov. 3. 14:35
 13/16 anonim ***** válasza:
87%

Ha nem merült volna le a telefonod, akkor vajon elárulta volna? (költői kérdés) Utólag is csak azért köpte el, mert meglátta nem ott van a telefon, ahol hagyta.

Lemerült a telefonod, így ki tudott derülni a dolog.. Na ez a sors (vagy mondhatjuk bárhogyan, ki miben hisz..) megmutatja, hogy mi a szitu. Az ember meg azt kezd az információval, amit akar.

Eleve az exnek keresnivalója nincs a telefonba, legalábbis én így gondolom, nemhogy még írogatás jöjjön létre.

2022. nov. 3. 15:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A következő fázis az lesz, hogy amikor teherré válsz számára, az exhez vissza akar majd kúszni, ezért könyörögni fog neki, rólad meg panaszkodni fog, hogy kullancs vagy és nem bír megszabadulni tőled.

Természetesen mindezt a hátad mögött, miközben romantikusan vacsorázgat veled és te naivan azt hiszed, minden ok...

2022. nov. 3. 19:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

10+ éves kapcsolat után az 1 hónap nagyon-nagyon kevés.

Akár írogat az exének akár nem. Ezt nem késő belátni és elköszönni.

(De, hogy az "exnek a telefonban sincs helye" és hasonlók az megint csak túlzás. A minimum egy beszélőviszony, ennyi idő után.)

2022. nov. 6. 14:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"(De, hogy az "exnek a telefonban sincs helye" és hasonlók az megint csak túlzás. A minimum egy beszélőviszony, ennyi idő után.)"

Megértem miért írod ezt. Persze nem tűnik el 10 év csak úgy nyomtalanul, de az nem tartozik a beszélőviszonyba, hogy arról írkálnak, hogy hol rontották el meg a nő könyörög neki, hogy béküljenek ki. Ilyen esetben nincs keresnivalója a telefonba az exnek, de a hapsi is vevő rá, mivel azt válaszolja, hogy mindennap gondolkodik hol rontották el.

El van ez b_szva több téren is. Ott kezdődik, amit te is írsz, hogy 1 hónap csepp a tengerbe. A faszi még le se zárta a feleségével ezt az egészet, meg nem is lehet 1 hónap alatt.

2022. nov. 6. 21:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!