Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnátok az alábbiakról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok az alábbiakról?

Figyelt kérdés
Férjem néhány hónapja telefont cserélt. Az új telefonja azóta "agyon kódolva", ujjlenyomat, billentyűzár, alkalmazászár. 2-3 hete ha mindketten itthon vagyunk némítva, rezgőre állítva... A kódokat 'természetesen" én nem tudom. Kíváncsi vagyok ti mit gondolnátok erről?
2023. márc. 13. 14:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
41%

Itt nem mi vagyunk az értetlenek.

Te lovagolsz olyan dolgokon, amiknek semmi jelentőségük. Miért baj az, ha némítva van a telefon? A rezgő jelzést így is hallja, akkor meg nem tök mindegy?

Te az a fajta nő vagy, aki képtelen a legelemibb bizalomra is.

2023. márc. 13. 14:40
 12/30 A kérdező kommentje:
Nem némítom, az enyémen csak billentyűzár van.
2023. márc. 13. 14:42
 13/30 anonim ***** válasza:
32%
"2-3 hete ha mindketten itthon vagyunk némítva, rezgőre állítva..." - ezt te írtad, nem én.
2023. márc. 13. 14:42
 14/30 anonim ***** válasza:
47%
Azt gondolom, hogy betegesen bizalmatlan vagy.
2023. márc. 13. 14:43
 15/30 anonim ***** válasza:
71%
Az új telefonokon már az ujjlenyomatos az alap beállítás.
2023. márc. 13. 14:45
 16/30 anonim ***** válasza:
59%

Azért az furcsa, hogy EDDIG nem volt lenémítva, most meg igen.

De kérdező! Egyszerűen ártatlan arccal kérdezd meg a férjedet, hogyhogy most lenémítva használja a telefonját. És közben figyeld az arcát. Ha zavarba jön, ha kerüli a tekintetedet, mikor válaszol, az rossz jel.

2023. márc. 13. 14:46
 17/30 anonim ***** válasza:
89%

Bocsánat, hogy megkérdezem, az esetleg nem merült fel, hogy kommunikációra is használd a szádat?

Sok konfliktus és félreértés megelőzhető lenne, ha kombinálás helyett a felek inkább beszélnének...

2023. márc. 13. 14:53
 18/30 A kérdező kommentje:

@16 Pontosan. EDDIG nem volt némítva, csak mostanában.

A kérdést azért írtam ki, mert kíváncsi voltam más ennyiből mit gondolna.

Megkérdeztem már, kétszer is. Gyakorlatilag rám sem néz, valamit épp csinált közben és egyből támad hogy én hagyjam már ilyen hülyeséggel.

Viszont ennek az egésznek az előzménye annyi, hogy ha pl. az én messenger üzenetet kapok, akkor a kérdés egyből, hogy ki az, ki írt, mutassam meg!!!, úgy hogy nem húz le, el semmit a telefonon. Vagy pl. amikor rámírt az egyik férfi vásárlóm az aktuális nyitvatartás miatt, akkor szó szerint kivette a laptopot a kezemből és ő válaszolgatott neki! A trollok kedvéért hozzátenném, hogy bennem eddig is volt annyi bizalom irányába, hogy nem írtam senkinek helyette az ő messengerében, ha esetleg mondta, hogy ki írt, vagy mit, akkor sosem kételkedtem benne, soha nem akartam leellenőrizni, hogy igazat mondott-e.

Viszont mostanában élesen nagy az ellentét a régi időnként féltékenykedő, kiváncsiskodó önmagához képest a mostanában agyonkódolt de főleg lenémított telefonnal.

Feltehettem volna a kérdést úgy is, hogy vajon mi vált ki ekkora fordulatot egy férfiban?

2023. márc. 13. 14:58
 19/30 anonim ***** válasza:
75%

"Gyakorlatilag rám sem néz, valamit épp csinált közben és egyből támad hogy én hagyjam már ilyen hülyeséggel."

#16 vagyok.

Ez rossz jel. Én is arra tippelnék, hogy megcsalás van emögött.

2023. márc. 13. 15:01
 20/30 anonim ***** válasza:
30%

Az én párom pont könnyitett mert utálta a sok jelszót most simán tudom a mintat ahogy ő is tudja a pinkódomat a telóhoz.

Nincs titkunk. Viszont mindig rezgőn vagyunk mindketten.

2023. márc. 13. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!