Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnátok az alábbiakról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok az alábbiakról?

Figyelt kérdés
Férjem néhány hónapja telefont cserélt. Az új telefonja azóta "agyon kódolva", ujjlenyomat, billentyűzár, alkalmazászár. 2-3 hete ha mindketten itthon vagyunk némítva, rezgőre állítva... A kódokat 'természetesen" én nem tudom. Kíváncsi vagyok ti mit gondolnátok erről?
2023. márc. 13. 14:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
67%
Én sosem csaltam meg senkit, de a kódomat sem adtam meg a partneteimnek. Semmi közük hozzá.
2023. márc. 13. 15:04
 22/30 anonim ***** válasza:
62%

#16 "Azért az furcsa, hogy EDDIG nem volt lenémítva, most meg igen."

És ez pont egybeesett azzal, amikor az új telefonját vette. Ez azért így elég valószínűtlen. Ha valamit titkolna, akkor a régi telefonját is lekódolta volna. Az azért nem túl hihető, hogy azért cserél valaki telefont, hogy valamit eltitkoljon. Egyszerűen arról lehet szó, hogy megtetszett neki, hogy ennyire jól védhető az új telefon, és be is állította. A felesége eddig is a sajátját használta, semmi hátránya nem származik belőle, ha most a férj az övét lekódolja, ellenben egyáltalán nem hátrány. Egy mai telefon nagyon sok érzékeny adatot tartalmazhat, olyanokat is, amikkel akár komolyan vissza lehet élni, ha netán ellopják, elveszíti, vagy egyszerűen csak illetéktelen közelébe kerül. Olyankor nagyon jól jön, ha nem tud boldog-boldogtalan bármihez hozzáférni.

Ha valamit takargatni akar, akkor egyébként is jóval kevesebb védelem is elég lenne.

Hogy indokolatlanul túl van védve a telefonja? Lehet. De attól, mert valaki kicsit túl óvatos, még nem lesz rossz ember. Tudod, én hány embert ismerek, akinek le van ragasztva a laptopjának a kamerája? Pedig reálisan semmi nem indokolná, hogy attól kellene rettegniük, hogy bárki leskelődne utánuk. Ez van. Vannak paranoiásabb emberek.

2023. márc. 13. 15:05
 23/30 anonim ***** válasza:
73%

#16 vagyok.

A levédést meg lehet magyarázni, a lenémítást nem. Hogy eddig nem volt fontos a néma telefon, most meg fontos.

Az ideges, vádaskodó válasza meg gyakorlatilag beismerés.

2023. márc. 13. 15:07
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

Páromè is vèdve van. Ujjlenyomat, plusz kód. De a kódot tudom, ha akarom bármikor feloldhatnám a telefont.

Párom este 7 kor max 8 kor mèg a netet is lekapcsolja a telefonján, amikor már csak itthon van. Ès nem azèrt mert titkolni valója van, hanem azèrt mert ez az idő már a családè.

2023. márc. 13. 15:08
 25/30 anonim ***** válasza:
24%
Mondjuk a kérdést is fel lehetett volna úgy tenni, hogy nem titkolod el az információk felét. Innentől kezdve, meg a stílusodból ítélve nincs kizárva, hogy sok minden nem is úgy van, ahogy írtad.
2023. márc. 13. 15:12
 26/30 anonim ***** válasza:
81%

A nemitasba sem kell tul sokat belelatni, nekem se volt lenemitva regen, aztan egy bizonyos ponton lenemitottam es ugy hagytam, mert hirtelen ugy ereztem, hogy mar idegesit a sok csipogas. Bar hozzatennem, hogy ez kb akkor tortent, amikor vettem egy okosorat, ami a karomon rezeg, ha ertesitesem van, igy nem ereztem szuksegesnek, hogy osszevissza csipogjon a telefon. Nem lett uj szeretom, semmi, csak igy kenyelmesebb. De szerintem a lebukas nem azon mulik, csipog-e a telefon vagy csak rezeg, eleve ha szeretom lenne, kulon alkalmazason beszelgetnek vele, es annak az egy alkalmazasnak kapcsolnam ki abszolut az ertesiteseit, hogy csak akkor lassam, ha irt valaki, ha konkretan megnyitom, de lehet masok egyszerubbek ennel.

Viszont az mar rohadt gaz, hogy elveszi eloled a laptopot es o valaszolgat, bocs, de ezek utan a legkevesbe sem erdekelne, van-e valakije vagy sem, mert nem lennek egyutt egy ilyen feltekenykedo paraszttal.

2023. márc. 13. 15:20
 27/30 anonim ***** válasza:
56%
Hiába oltogatnak a többiek, ha eddig nem ez volt, nem így viselkedett, nem így kezelte a telefonját és ez egy változás akkor igenis van oka.
2023. márc. 13. 15:26
 28/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. márc. 13. 15:37
 29/30 anonim ***** válasza:
20%

Az egesz sztori gaz, eleg sok mindent ujra kene beszelni nalatok...

Amugy mi ertelme van lenemitani, de rezgon hagyni? Az kb. ugyanannyira feltuno. Szerintem kepzelodsz, de a leiras szerint megerdemlitek egymast.

2023. márc. 13. 15:42
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Az exférjemnek -mikor szeretője lett, mimt később kiderült- hirtelen mindig repülő módban volt a telefonja itthon...
2023. márc. 13. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!